ροή ειδήσεων

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αντώνης Χαλίκος πατέρας του μεγάλου ευεργέτη Γιάννη Χαλίκου



Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο Αντώνης Χαλίκος , σήμερα πρωινές ώρες Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2019 ,στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου διακομίστηκε.
Ο Αντώνης Χαλίκος, υπήρξε ένας βιοπαλαιστής της ζωής ,από μικρός εργάστηκε στους ταρσανάδες στην Κάλυμνο και την Κω, ξενιτεύτηκε στο Ντάργουιν της Αυστραλίας ,επέστρεψε στην Κάλυμνο όπου διατηρούσε κατάστημα ναυτιλιακών ειδών στις Πατήθριες.

Παντρεμένος με την Ειρήνη Χαλίκου υπήρξε ένα καλός οικογενειάρχης και είχε την τύχη να αποκτήσει δύο αξιόλογα παιδιά το Γιάννη και την Μαργαρίτα


Ο γιος του Γιάννης Χαλίκος κατάφερε να αναδειχθεί σε ένα πολύ πετυχημένο επιχειρηματία στο μακρινό Ντάργουιν με τεράστια αγάπη στην ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κάλυμνο.

Ο Γιάννης έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα τεράστιο κοινωνικό έργο και έχει κάνει μεγάλες δωρεές στο Δήμο Καλυμνίων, στην Ιερά Μητρόπολη, στο Νοσοκομείο σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού.

Με ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης για την αγάπη και την προσφορά του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κάλυμνο, στην οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά με το πλούσιο ,συνεχές και ποικίλο κοινωνικό και αναπτυξιακό έργο του στο Γιάννη Χαλίκο απονεμήθηκε ο τίτλος του «ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ»

Ο εκλιπών Αντώνης Χαλίκος ,υπήρξε εργατικός, αγαπητός, κοινωνικός, καλοσυνάτος, στήριξε συμπολίτες του που του ζήτησαν την βοήθεια του.

Η ημέρα και η ώρα της εξόδιου ακολουθίας δεν έχει οριστεί ακόμη.

Στη φωτογραφία ο Αντώνης Χαλίκος με τον γιό του Γιάννη κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου, στις 20 Ιουλίου 2017 κατά την οποία απονεμήθηκε στο Γιάννη ο τίτλος του «ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *