ροή ειδήσεων

Ρόδος: Συμμαθητής του Έλληνα δολοφόνου ο ένας από τους φερόμενους βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη



Στην ασφάλεια της Ρόδου προσήχθησαν οι τρεις ύποπτοι για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη.


Όπως μετέδωσε το Star, ένας από τους φερόμενους βιαστές της Ελένης ήταν συμμαθητής του Έλληνα κατηγορούμενου για τη δολοφονία της.


Οι τρεις νεαροί προσήχθησαν στην Ασφάλεια Ρόδου κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να γίνει διακρίβωση των στοιχείων τους, ενώ οι αστυνομικοί τους ενημέρωσαν ότι υπάρχουν καταθέσεις που τους εμπλέκουν στον βιασμό της Ελένης Τοπαλουδη τον Νοέμβριο του 2017.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εφημερίδας «Ροδιακή», Ελευθερία Πέλλου:

«Οι τρεις νεαροί, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους πήγαν στην ασφάλεια Ρόδου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λήφθηκαν τα στοιχεία τους και επίσημα και κάποιες φωτογραφίες τις οποίες στη συνέχεια θα τις δείξουν οι αστυνομικοί στις φίλες που έχουν καταθέσει για την Ελένη Τοπαλούδη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την υπόθεση βιασμού της άτυχης Ελένης αποκάλυψαν στην μητέρα της φοιτήτριας 3 φίλες της μετά την κηδεία της. Στη συνέχεια, η μητέρα της Ελένης έδωσε τα 2 από τα 3 ονόματα στην ανακρίτρια Ρόδου.

Η καλύτερη φίλη της ισχυρίστηκε αρχικά στο Λιμενικό ότι η Ελένη φοβόταν τρία άτομα που εμπλέκονταν σε υπόθεση βιασμού εναντίον της και ότι δεν έκανε μήνυση γιατί θα της έκαναν κακό.

Συμμαθητής του Έλληνα δολοφόνου ο ένας από τους βιαστές της Ελένης

Η οικογένεια της φοιτήτριας επιμένει ότι ο βιασμός της και η δολοφονία της συνδέονται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ένας από τους τρεις υπόπτους με καταγωγή από τις Σέρρες ήταν συμμαθητής του Ροδίτη σε ΕΠΑΛ του νησιού.


Πλέον τα ερωτήματα που απασχολούν τις αρχές είναι πόσο καλά γνωρίζονταν τα δύο αυτά άτομα καθώς επίσης και αν γνώριζε ο Έλληνας ότι υπήρχε ροζ βίντεο. Το λάπτοπ της Ελένης πιθανόν να δώσει τις απαντήσεις….




Οι τρεις ύποπτοι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση. Η έρευνα για τον πρώτο βιασμό είναι σε πλήρη εξέλιξη τόσο από την αστυνομία όσο και από την Ανακρίτρια Ρόδου.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *