ροή ειδήσεων

Λέμε ΟΧΙ στη δίωξη του ήρωα Ιερέα, π. Χ. Σιάννα – Κάλεσμα σε Ρόδο και Αθήνα



Καραγιάννης Ανδρέας


Με οργή και θλίψη πληροφορηθήκαμε την επικείμενη δίωξη ενός άξιου Ιερέα και την κλήτευσή του να παρουσιασθεί στο Μονομελές Ρόδου για να δικαστεί για υποτιθέμενη δημόσια προτροπή σε βία. Είναι προφανές ότι η δίωξη είναι κατευθυνόμενη και εξυπηρετεί σκοτεινούς σκοπούς για να φιμωθεί η Εκκλησία.


Δεν θα επιτρέψουμε να φιμωθεί και να διαπομπευθεί δημοσίως ένας ήρωας Ιερέας που έχει προσφέρει τα μέγιστα στους πιστούς της Ρόδου μέσα από κοινωνικό έργο που αρκετές φορές ξεπερνούσε τις δυνατότητές του.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE καλεί σε ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Δημαρχείου στο νησί της Ρόδου.

Τις επόμενες ώρες θα ληφθούν αποφάσεις για αντίστοιχες δράσεις στην Αθήνα.

Προστατεύουμε τους Ιερείς, προστατεύουμε την Εκκλησία μας.

Ας θυμηθούμε τι είχε αναφέρει και για ποιον λόγο οδηγείται κατηγορούμενος:

»Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων. Σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος τόνισε: »Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί.

Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας».



»Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος.
»Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες»

ekklisiaonline

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/2/19 06:50

    Ολα αυτα τα χρονια που τα σκοπια ονομαζοντουσαν σκετο Μακεδονια γιατι δεν ελεγε κατι στο κυρηγμα του; ; Μηπως οι παπαδες θα πρεπει να ασχολουνται με τα του οικου τους, και να μην βριζουν;απο οτι ξερω και γνωριζω ειναι και λιγο αθυροστομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/19 13:54

      σιγα σου εθιξε το ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/2/19 08:57

      Αυτό κατάλαβες;Σου ειπα το αυτονοητο.Τοσα χρονια ηταν σκετο Εσενα δεν σε πειραξε;που εισουν τοτε;Εσυ εισαι πιο Ελληνας δηλαδη απο εμενα;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/19 10:12

    Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο ιερέα αλλά η πλειοψηφία του κλάδου μόνο να τα αρπάζουν θέλουν. Έχουν βγάλει ταρίφα στους γάμους στις κηδείες στα μνημόσυνα, παίρνουν και το μισθό τους βγάζουν και πόσα μαύρα και δεν βοηθάνε όσους έχουν πραγματική ανάγκη. Γίνονται παπάδες για τα λεφτά και μόνο αυτό είναι αρκετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/19 14:44

    Στο κήρυγμα μιλάμε για αγάπη και όχι για μίσος. Ήταν λάθος μέσα στην εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/2/19 11:39

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΗΝΟΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ!ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΛΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/19 13:31

      Η Χρυσή Αυγή να μετονομαστεί σε ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΥΓΗ , ουυυυυυυυυυστ

      Διαγραφή
  5. Να έχετε το θάρρος και την τόλμη όταν σχολιάζετε ή κατακρίνετε μια πράξη ή έναν λόγο κάποιου ,να μην είσαι ανώνυμος , νομίζω ότι έχουμε Δημοκρατικό πολίτευμα στην Ελλάδα και μπορεί να λέμε την γνώμη μας , τις ιδέες μας , τα πιστεύω μας , τις ανησυχίες μας , τις προτάσεις μας και τα συμπεράσματά μας ελεύθερα , αρκεί να μην προσβάλουμε πρόσωπα , οικογένειες , θρησκείες κ.λ.π , ο συγκεκριμένος παπάς ποιον πρόσβαλε ; αυτούς που καθημερινά αυτοξεφτιλίζονται στην βουλή , αυτούς που υποτιμούν την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού , αυτούς που μας εμπαίζουν με μεγάλα και παχιά λόγια , αυτοί μέσα από την βουλή δεν κηρύσσουν με τα λόγια τους και τα έργα τους το μίσος και την διχόνοια στον λαό , ο παπάς τους έβλαψε ; ο παπάς έκανε κήρυγμα μίσους ; το μόνο αμάρτημα του παπά είναι ότι είπε αυτά τα λόγια ( ορισμένα υπερβολικά ) από την ωραία πύλη , αλλά αλήθεια αυτά τα ανθρωπάκια που έτρεξαν να μηνύσουν τον παπά γιατί το έκαναν ; μήπως για να δείξουν σε κάποιους τις ευγενείς προθέσεις τους , το κυριότερο ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης γιατί τον μετέθεσε ( αν τον μετέθεσε ) ; μήπως για να δείξει τις καλές προθέσεις του προς ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/2/19 13:30

    Ρε Ιουδαιοχριστιανε εβραιοπαπα αυτά σου έμαθαν τα ευαγγέλια, εσύ με τον τούρκο ξέρουμε, τι δουλειες κάνετε,,, σύντομα ο κόσμος θα μάθει για τα καμώματα σου Πατριώτη,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *