ροή ειδήσεων

Στην ανάπλαση του Μόντε Σμιθ προχωρεί ο Δήμος Ρόδου



Στην ανάπλαση της περιοχής του Μόντε Σμιθ πρόκειται να προχωρήσει η δημοτική αρχή.
Αυτό ανέφερε χθες ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, τονίζοντας ότι η Ρόδος θα αποκτήσει το ωραιότερο μπαλκόνι της Μεσογείου.
Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι κυκλοφοριακές αλλαγές δήλωσε ότι η μονοδρόμηση αποφασίστηκε μετά από διαβούλευση με την Τροχαία και τους επαγγελματίες οδηγούς.
«Σταματούσαν στη στροφή πούλμαν και ταξί, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει πολλά ατυχήματα» είπε, προσθέτοντας πως η δημοτική αρχή προωθεί την ανάπλαση της περιοχής, καθώς και της πλαγιάς όπου εκδηλώθηκαν οι δύο πυρκαγιές.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του δημαρχείου που βρίσκονται σε εξέλιξη και στις αντίστοιχες παρεμβάσεις που θα γίνουν στα 3 σχολεία του Αρχαγγέλου.
«Τα έργα για να γίνουν χρειάζονται πολλή δουλειά, μελέτες, εγκρίσεις, πόρους. Όταν αναλάβαμε δεν είχαμε στη διάθεση μας πόρους, πολλά προγράμματα άνοιξαν μετά από 3 χρόνια. Γι’ αυτό λέω πως δεν αρκεί μια θητεία σε έναν αυτοδιοικητικό. Χρειάζεται και 2η θητεία για να μπορέσει να υλοποιήσει αυτά για τα οποία δούλεψε στην πρώτη θητεία».

ert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *