ροή ειδήσεων

Η τροχαία Ρόδου να επιληφθεί του νέου μονόδρομου στο Μόντε Σμιθ


Αναγνώστης: Αγαπητά Παράπονα.
Στο νησί μας δυστυχώς ο κάθε ενας κανει και φέρεται οπως γουστάρει χωρις να λογαριάζει νόμους και συνανθρώπους.
Σημερα περπάτησα στο ΜΟΝΤΕ ΣΜΙΘ οπου κάποιοι αποφάσισαν να μονοδρομησουν ενα μεγάλο κομμάτι.
Δεν κρινω την απόφαση ομως έβλεπα συνεχώς να περνανε παράνομα με ταχύτητα τον μονόδρομο βάζοντας σε κινδυνο τους νόμιμους οδηγούς!!!
Ο κυριος Διοικητής της Τροχαίας που σαν Ροδίτης ενδιαφέρεται για το νησι μήπως θα επρεπε να 
στειλει κάποιους να τιμωρήσουν τους απείθαρχους μεχρι να καταλάβουν τι σημαίνει μονόδρομος???


Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/2/19 00:39

    Εγώ προτείνω να ξαναγίνει διπλής κυκλοφορίας,και η τροχαία τώρα το καλοκαίρι εκτός από κρανακια να μεριμνήσει και για τους επαγγελματίες που παρκάρουν όπου γουστάρουν,και όπως και σε αλλες χώρες και περιοχές που ζουν από τον τουρισμό και δεν κατέβασαν ακόμα τα παντελόνια να υποχρεώσουν και λιγο τους τουρίστες να προχωρήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/19 15:26

      ποσο ασχετος και αδαης εισαι!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/2/19 20:04

      Για πές μας εσύ σχετικέ και μη αδαή;; Αλήθεια τι επαγγέλλεσαι ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/2/19 22:34

      εσύ πες μας με τι επαγγέλλεσαι.....γιατί μάλλον για χοιροβοσκό σε κόβω.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/2/19 19:08

      10:34 Συγγνώμη που άργησα, ήμουν με τη μαμά σου. Αύριο σε περιμένει το μεσημέρι για φαγητό σπίτι, θα κάνει χοιρινό στη γάστρα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/2/19 00:18

      ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/2/19 13:49

      Αγαπητέ 12:18, σου ζητάω συγγνώμη, βλέπεις μέσα στις ανωνυμίες δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει με τον καθένα. Μην ξεχνάς όμως τις προσβολές στους ανθρώπους που γράφουν εδώ μέσα τις ξεκίνησες εσύ, πιθανόν και λέω πιθανόν να είσαι κάποιος από τους συμπολίτες μας , που καυλώνουν στο θέαμα των μπαζωμένων ακτών και δασών και στην δημιουργία ξενοδοχειακών εκτρωμάτων, νομίζεις ότι όποιοι αντιδρούν στις υπερβολές, είναι βλάκες και δεν θέλουν τον τουρισμό. Αγαπητέ κριτή των πάντων, θέλουμε τον τουρισμό, αλλά όχι να γίνεται βραχνάς, θέλουμε τον τουρισμό, αλλά όταν πάμε πχ Λίνδο να βρίσκουμε όχι να βλέπουμε Ελληνα, αλλά κάποιον να μας εξυπηρετήσει στα Ελληνικά και να είναι απλός υπάλληλος, θέλουμε όπως και στις άλλες χώρες τα πουλμαν και τα ταξί να έχουν συγκεκριμένο σημείο σταθμευσής που δεν δημιουργούν πρόβλημα στους ντόπιους ( δες Τοσκάνη, Τουρκία ( απέναντι μας κτλπ) ), θέλουμε να κάνουμε μπάνιο και να πίνουμε το νερό της βρύσης όποτε θέλουμε εμείς και όχι όποτε θέλουν τα ξενοδοχεία, θέλουμε να βγει νόμος που να απαγορεύει την εκμετάλλευση του πόσιμου νερού για να γεμίζουν οι πισίνες, θέλουμε δρόμους για να μην χτυπάνε πρώτα τα παιδιά μας ,θέλουμε ντόπιους στις δουλειές, θέλουμε να πληρωνόμαστε σωστά και όχι χρήματα της πείνας ( 800 ευρώ χωρις ρεπό και 7μέρες την εβδομάδα δεν το λες και καλά χρήματα, πιο κάτω και από τον βασικό είναι), θέλουμε οι ξενοδόχοι να πληρώνουν το νερό στην ώρα του και όχι να το αφήνουν χρόνια και μετά με κάποιον τρόπον να γίνεται 50% έκπτωση. Και επειδή σε σύγχυσα και ως χοιροβοσκός που με θεωρείς και το θεωρείς ντροπή ( το να ξεσκατίζεις τον τουρίστα δεν είναι) και σήμερα δεν θα φας χοιρινό, πες μου ποιος μεγάλος ευεργέτης του νησιού είσαι να έρθω να στο φέρω .

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/2/19 02:30

    ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ.-ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ.-ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/19 15:27

      βαλε λιγο το μικρο φτωχο σου μυαλο να δουλεψει και θα καταλαβεις γιατι εγινε...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/2/19 19:51

      Ανώνυμος22/2/19, 3:27 μ.μ.εισαι μεγαλο βλημα...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/2/19 22:35

      πιο μεγαλο απο σενα????

      Διαγραφή
  3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ-ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!!!ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΑΝΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/2/19 12:40

    Τώρα μονόδρομος. Το 2020 πεζόδρομος. Το 2024 περιφραγμένος, πιθανά αρχαιολογικός χώρος.
    Το 2028 άρση χαρακτηρισμού και μεταβίβαση στο ΤΑΙΠΕΔ. Το 2030 πώληση της περιοχής σε ξένη εταιρία. Το 2035 θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας και περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/2/19 13:56

    Στον νέο αυτό μονόδρομο λίγο πριν τη διασταύρωση με την Διαγοριδών από την πλευρά της Θάλασσας βάλανε μια πινακίδα η οποία λέει ευθεία και αριστερά. Ο μαλ@κας που την έβαλε την φύτεψε την κολόνα πάνω στο πεζοδρόμιο και έβαλε την πινακίδα στο ύψος της κεφάλης μας. Βρε Μαλ@κα τουλάχιστον ας την έβαζες την πινακίδα 40 πόντους ψηλότερα για να μην σπάσουμε κανένα κεφάλι το πρωί που κάνουμε περπάτημα πριν βγει ο ήλιος. Και η κολόνα έπρεπε να μπει στο πεζοδρόμιο? πως θα περάσει μια μάνα με το καρότσι και το μωρό¨? Πρέπει να κατεβαίνει στο δρόμο¨?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/2/19 14:11

    Προφανώς για να σταθμεύουν τα rent a car να βγάζουν φωτογραφίες οι τουρίστες. Μάλλον θα είδαν κάτι ανάλογο στα ταξίδια που πάνε κ το δοκιμάζουν και στη Ροδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/2/19 14:58

    Ο δρόμος πρέπει να γίνει οπως ηταν!! Ποιος σκέφτηκε τέτοια σαχλαμάρα και τον μονοδρόμησε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/2/19 15:15

    ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/2/19 15:54

    Συμφωνω απολυτα!!! Εξ αλλου ποτε δε θυμαμαι στο συγκεκριμενο δρομο να εγινε καποιο σοβαρο ατυχημα που να δικαιολογει τη μονοδρομηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/2/19 16:21

    Και που θα σταματάνε τα πούλμαν και τα ταξί για να δείχνουν την πόλη?
    Όλα για τα πρακτορεία γίνονται...
    Εδώ τα καλοκαίρια για να βγάλουν τα πρόβατα και τα μοσχάρια στην παλιά πόλη κλείνουν κυκλοφορία και παρκάρουν όπου θέλουν οι βοσκοί. Τα ίδια ακριβώς κάθε πρωί και στο κέντρο της πόλης!
    Και το κορυφαίο κανείς δεν μιλά!
    Άντε να αλλάξει η δημοτική αρχή μπας και δούμε κάτι καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/19 21:58

      Περίμενε αν βγεί αυτός που ειναι να βγεί, όχι θα δουμε κάτι καλύτερο, θα απαγορευτεί και η κίνηση από τους κατοίκους για να μην ενοχλούμε τους τουρίστες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/2/19 22:46

      ρε υδραυλικε ολο μ@λ@κιες εισαι

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος22/2/19 20:20

    Υπάρχει τροχαία στην Ρόδο.. Και γενικά λειτουργεί κάτι σωστά... Δρόμοι για πολλά μπιππππ..φωτισμός μηδέν... Πεζοδρόμια μηδέν... Διαβάσεις μηδέν... Φανάρια μηδέν... Οδηγοί παρτάκιδες με καμία παιδιά με αποτέλεσμα ένας άκρως επικίνδυνο αποτέλεσμα..που το ακούμε συχνά αλλά μυαλό δεν βάζουμε... Επιτέλους η τροχαία Ρόδου θα πρέπει να βάλει μια τάξη και να αρχίσει να εφαρμόζει τους νόμους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/2/19 22:04

    Συμφωνώ με το άρθρο, ας στηθεί εκεί η τροχαία, να γράψει όσους περνάνε αντίθετα, αλλά και να κόψει τους κώλους όσους έχουν δει φόρμουλα-1 τώρα με τον μονόδρομο. Εντωμεταξύ έστειλαν όλη την κίνήση από τον κάτω δρόμο που περνάει μπροστά από την στάση του λεωφορείου και το πάρκινγκ των αυτοκινήτων ( το χωράφι) που σταματάνε και περνάνε τον δρόμο τουρίστες και παιδάκια για να πάνε κατευθείαν στο Ναό, α ναι , μην ξεχάσουμε και τα ζώα ( αγελάδες , πρόβατα ) που διασχίζουν σε εκείνο το σημείο συχνά το δρόμο. Όλα αυτά για να νομιμοποιήσουμε τις παρανομίες κάποιων επαγγελματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/2/19 23:06

    ΠΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΣΤΑΙ.....ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΙ....ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ 75% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ....ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΣΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ Η ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ??? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ..ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ....ΓΡΑΦΙΚΟΙ...ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΛΛΗΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ...ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ....ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ...ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/19 10:58

      Γειά στο στόμα σου!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/2/19 14:45

      Και σε άλλες χώρες και περιοχές ζούνε από τον τουρισμό,αλλα δεν κατεβάζουν τα παντελόνια,θέλεις να μας πεις οτι δεν θα έρθουν οι τουρίστες επειδή δεν μπορούν να παρκάρουν; Ασε μας ρε φίλε και βάλε και κανένα Έλληνα στις επιχειρήσεις σου.

      Διαγραφή
    3. ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ???

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/2/19 01:59

      Εξαγωγές Ελαιολάδου, οκ 6:58;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος23/2/19 00:21

    "Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του χθες, ο κ. Χατζηδιάκος, ερωτηθείς για το θέμα, καταρχήν θέλησε να απαντήσει σε αμφισβητήσεις και παράπονα που άκουσε σχετικά με τη μονοδρόμηση. Όπως είπε, λοιπόν, η απόφαση αυτή έχει γίνει σε συνεργασία με την Τροχαία, την Ένωση πρακτόρων ενώ έχει περάσει από διαβούλευση στην οποία μετείχαν φορείς όπως οι ταξιτζήδες και άλλοι εμπλεκόμενοι."

    Από πότε οι πράκτορες και οι ταξιτζήδες έχουν γνώμη για τις μονοδρομήσεις Κύριε Δήμαρχε?
    Για το μπάχαλο που γίνεται όταν τα πούλμαν κατεβάζουν κόσμο μπροστά στα ημερόπλοια και όχι στην πλατεία δημαρχείου ρωτήσατε τους άμοιρους οδηγούς που περιμένουν? Ρωτήσατε τους πεζούς με τι κίνδυνο περνούν τον δρόμο?
    Αλήθεια σας αρέσει αυτό που γίνεται στην κολώνα όταν αφήνουν τον κόσμο εκεί τα πούλμαν?
    Αλλά είπαμε όλα γίνονται για το καλό του τουρισμού επειδή τους μάθατε να βαριούνται να πάνε μερικές εκατοντάδες μέτρα παρακάτω για να περπατήσουν έστω και λίγο ώστε να μην γίνεται αυτό το μπάχαλο! Αληθεια γιατί θα πρέπει τα πούλμαν να παρκάρουν εκεί και να περιμένουν και να μην πηγαίνουν να παρκάρουν αλλού?
    Να σας ψηφίσουν όλοι αυτοί! Αλλά να ξέρετε ότι η ευθύνη για την κατάντια της πόλης της Ρόδου θα μοιράζετε σε όλους εσάς αδιαφορώντας για την γνώμη των πολιτών σας!
    Γνωρίζεται από τώρα ότι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το όνομα σας θα υπάρχει με ξεθωριασμένα γράμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να ανανεωθούν και τα gps μηπως; Στους φιλοξενούμενους θα δείχνει διπλός ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/2/19 16:28

    ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΔΙΚΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΡΟΔΟ???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/19 02:02

      Το προβλημά μας αγαπητέ είναι ότι η φιλοξενία έχει σχέση με το πόσο καλά φέρεσαι στον τόπο σου και στον πολίτη σου, αν έχεις κατεστραμένους δρόμους, μνημεία που χορταριάζουν, ξενοδοχεία που δουλεύουν 6μηνοι μετανάστες, και το μόνο που ακούς είναι μην γίνουμε ρεζίλι στους ξένους, όχι δεν είσαι φιλόξενος, ιθαγενής είσαι που περιμένεις τα καθρεφτάκια.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος24/2/19 11:46

    Διαφήμιση...τουρισμό...ζούμε από αυτούς.. Οκ κ γω 20 χρόνια απο αυτό ζω, τα δίνουμε όλα για όλα στο ξενοδοχείο, σκαμε ακόμα κ για την παραμικρή λεπτομέρεια ! Και στο τέλος δεν μας πειράζει που περιμένουν πόσες ώρες στο αεροδρόμιο, η σήμανση είναι ανεπαρκής, οι δρόμοι είναι χάλια κ σε κάποια σημεία θανατηφόρα επικίνδυνοι. Και πολλά άλλα. Ας μεριμνήσει κάποιος και για αυτά ταυτόχρονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *