ροή ειδήσεων

Λουκέτο και σε δεύτερη βρετανική αεροπορική εταιρία λόγω Brexit



Και δεύτερη βρετανική αεροπορική εταιρεία, η flybmi, κατέθεσε αίτηση για υπαγωγή σε καθεστώς διαχείρισης, επικαλούμενη μεταξύ άλλων τις «ανυπέρβλητες» προκλήσεις που έχει προκαλέσει το Brexit.

Τώρα η εταιρία προτρέπει τους επιβάτες να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις μόνοι τους ή σε συνεργασία με ταξιδιωτικούς πράκτορες

Η flybmi, η οποία διαθέτει 17 αεροσκάφη και εκτελεί δρομολόγια προς 25 πόλεις, ανακοίνωσε πως ακυρώνει όλες τις πτήσεις της. Άγνωστο παραμένει τι θα απογίνουν οι 376 υπάλληλοι της εταιρείας που απασχολούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Γερμανία, στην Σουηδία και στο Βέλγιο.



Πρόκειται για τον δεύτερο βρετανικό αερομεταφορέα που καταρρέει σε διάστημα πέντε μηνών, μετά την Cello Aviation.

Η fly British Midland Regional Limited ήταν μια βρετανική περιφερειακή αεροπορική εταιρεία που εκμεταλλευόταν τακτικές υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Η έδρα της αεροπορικής εταιρίας ήταν στο αεροδρόμιο East Midlands στο νοτιοδυτικό Leicestershire, με έδρα το κτίριο Lightyear στο αεροδρόμιο της Γλασκόβης. Η αεροπορική εταιρεία διέθετε βάσεις λειτουργίας στο Αμπερντίν, στις Βρυξέλλες, στο Μπρίστολ, στο East Midlands, στο Newcastle και στο Μόναχο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *