ροή ειδήσεων

Τρία βραβεία απέσπασε ο όμιλος H Hotels Collection – Hatzilazarou Group



Τρία βραβεία κατάφερε να αποσπάσει ο όμιλος H Hotels Collection στα Greek Hotel of the Year Awards 2019. Ειδικότερα, σε μια λαμπερή τελετή απονομής που διοργανώθηκε στις 5 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Λυκιαρδοπούλου στην Αθήνα, έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Greek Hotel of the Year Awards από το Hotel & Restaurant υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.


O όμιλος H Hotels Collection απέσπασε τα βραβεία στις κατηγορίες All-inclusive Hotel of the Year και New Resort of the Year για το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Mayia Exclusive Resort & Spa, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2018. Ένα νέο, πρωτότυπο ξενοδοχειακό concept στο νησί της Ρόδου που μέσα σε τρεις μήνες λειτουργίας κατάφερε να αγαπηθεί από τους επισκέπτες του αλλά και την κριτική επιτροπή.

Το βραβείο Honorable Mention στην κατηγορία Boutique Hotel of the Year απέσπασε το Boutique 5 Hotel & Spa πέμπτο κατά σειρά ξενοδοχείο της H Hotels Collection, με τη μίνιμαλ αισθητική, την απαράμιλλη αρχιτεκτονική του και την άριστη ποιότητα υπηρεσιών του. Σχετικά με τον Όμιλο H Ηotels Collection Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας.





WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *