ροή ειδήσεων

H Πίτα της Ομοσπονδίας Δωδεκανησίων (φωτο)



Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς, πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της Πίτας της, το Σάββατο 9/2, στο φιλόξενο χώρο του Πειραϊκού Συνδέσμου, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στη Δωδεκανησιακή Μέλισσα για τις υποτροφίες που προσφέρει στους νέους μας και στο Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και φίλων των παιδιών του θεραπευτηρίου Χ.Π.Π. Ρόδου « Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» και των ατόμων με νοητική στέρηση «Η ΣΤΟΡΓΗ», ως μια ελάχιστη ένδειξη ηθικής υποστήριξης, που οφείλουν όλοι οι Δωδεκανήσιοι σε συμπατριώτες τους.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Φραγκούλης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, κάλεσε για ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχές τους: τ. βουλευτές Δωδεκανήσου κ. Γιώργο Κασσάρα και Πειραιά κ. Δημήτρη Καρύδη, τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο, την Δήμαρχο της Ηρωικής Νήσου Κάσου κα Μαίρη Σορώτου Τσανάκη, την πρόεδρο του Πειραϊκού Συνδέσμου κα Τόνια Μεγαλοοικονόμου, τον τ. πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Στυλιανό Μανουσάκη, τον αντιπρόεδρο του ΔΣ της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας, Καλυμνιακής καταγωγής, κ. Δημήτρη Βρόντο και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά, Κασιακής καταγωγής, κ. Νίκο Δελαγραμμάτικα.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Φραγκούλης κάλεσε τον αγαπημένο μας ιερέα παπα – Στάθη, να ευλογήσει την Βασιλόπιττα και ακολούθησε η κοπή της και το μοίρασμα κομματιών στους παρευρισκόμενους, Στους τυχερούς της βραδιάς δόθηκαν γούρια, που ήταν ευγενική προσφορά της επίτιμης προέδρου μας κας Θεμελίνας Χαραλαμποπούλου, της κας Λουκίας Ζερβάνου και του κ. Κύκκου Λουκά, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση Δωδεκανησιακού Χορευτικού συγκροτήματος, την επιμέλεια και οργάνωση του οποίου είχαν όλοι οι Σύλλογοι Νεολαίας των Νησιών μας (Όμιλος Νέων Καρπάθου, Όμιλος Νέων Ολυμπιτών Καρπάθου, Σύλλογος Νέων Σύμης , Σύλλογος Δωδεκανησιακής Νεολαίας, Σύλλογος Δωδεκανησίων Φοιτητών , κλπ), σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, αφού η εν λόγω εκδήλωση έφερε κοντά περισσότερους συμπατριώτες μας, που τους δόθηκε η ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και ανέμελα, κάτι που όλοι το έχουμε ανάγκη στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός των παραπάνω αναφερομένων: η κ. Τζένη Κρεμαστινού, σύζυγος του βουλευτή και αντιπροέδρου της Βουλής Καθηγητή κ. Δ. Κρεμαστινού, η τ. Έπαρχος Καλύμνου κα Χρυσούλα Σιφουνιού, ο τ. Γεν Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης και υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά κ. Σπυρίδων Σπύρος, ο τ. Αντιδήμαρχος Κάσου κ. Γιώργος Κουριαντάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων κ. Γιάννης Καραϊτιανός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής κ Δημήτρης Καλλικάτζαρος ,ο πρόεδρος του Συνδέσμου Απανταχού Καστελλοριζίων κ. Βασίλης Νικολαράς, ο πρόεδρος της Δ.Ι.Λ.Ε κ. Μανώλης Γρύλλης, ο πρόεδρος της Εταιρείας Νισυριακών Μελετών κ. Κώστας Χαρτοφύλλης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος «Αντιγόνη Ζουρούδη, η μάνα της Δωδεκανήσου» κα Ντίνα Καλλιοτζή, η πρόεδρος της Ένωσης Ροδίων Αττικής κα Μαρία Κορδίνα, η πρόεδρος του Συλλόγου Συμαίων κα Δέσποινα Μαρκαντέ, η πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Σύμης κ Δικαία Κατσιμπρή, ο πρόεδρος του Ομίλου Νέων Καρπάθου κ. Ερρίκος Γιαλλουράκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δωδεκανησίων Φοιτητών κ. Μενέλαος Μπαριανάκης, ο επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ Φίλιππος Καλλούδης, η πρόεδρος της Δωδεκανησιακής Μέλισσας κ. Μαρία Αφθονίδου, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων κ. Πάρης Χατζηδάκης, από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Δωδεκανήσου «Κλεόβουλος ο Λίνδιος» η κα Άρτεμις Σκουμπουρδή, τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας κ.κ. Κατερίνα Βουρεξάκη (Κάλυμνος), Βασιλάκη Σούλα (Τήλος), Αντύπα Μαριάνα (Λέρος), Υψηλάντη Διονυσία (Πάτμος), Κορωναίου Άννα (Νίσυρος), και Μαίρη Σταθάτου (Καστελλόριζο), η κα Ματούλα Παντελάκη από ΜΜΕ του Πειραιά και της Καλύμνου και μέλη παροικιακών Δωδεκανησιακών Σωματείων της Αττικής. Η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του γνωστού και αγαπητού τραγουδιστή Γιώργου Μαργαρίτη, ο οποίος έχει αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις φιλίας με την Ομοσπονδία μας και στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει συνεργασία σε πολιτιστικές δράσεις.

Γραπτά μηνύματα έστειλαν : ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας, Συμιακής καταγωγής, κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ, Κασιακής καταγωγής, κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας, η περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα Δούρου, ο τ. βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ κ. Βασίλης Υψηλάντης, οι Δήμαρχοι Καρπάθου κ. Ηλίας Λάμπρος και Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος,

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τις χορηγίες των εδεσμάτων στα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, των ποτών στην εταιρεία ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ και των παραδοσιακών αρτοπαρασκευασμάτων Κάσου στην εταιρεία «γλυΚΑνιΣΟΣ».



Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *