ροή ειδήσεων

Κάθε μέρα είναι 8 Μαρτίου! Δεν είναι Γιορτή, είναι Υπενθύμιση



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

Ρόδος, 5 Μαρτίου 2019

Σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας χρειάστηκαν πολλές δεκαετίες έντονων αγώνων και διεκδικήσεων για να μπορέσουν οι γυναίκες να αποκτήσουν δύναμη και φωνή. Αν και έχουν επιτευχθεί πολλά, πολλά ακόμη πρέπει να γίνουν προκειμένου οι γυναίκες να κατακτήσουν μια ισότιμη σχέση, έναντι των ανδρών, μέσα στην κοινωνία.



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα. Άννα Ζωάννου, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής με τις Δομές Υποστήριξης Γυναικών, προσκαλούν όλες και όλους στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κύπρου, την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ.

Στον εορτασμό θα συμμετέχουν το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ρόδου, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και Σχολεία Α’ και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης. Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο ραδιοφωνικός σταθμός ΝΟΤΟΣ NEWS – 98.7 FM θα εκπέμπει ζωντανά από την πλατεία Κύπρου πρόγραμμα αφιερωμένο στη Γυναίκα, ενώ θα υπάρχει και απευθείας εικόνα μέσω Web TV / live streaming στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ραδιοσταθμού. Μετά το τέλος της εκπομπής στις 12:00 μ.μ. θα ξεκινήσει συμβολική πορεία από την πλατεία Κύπρου ως το Δημαρχείο.




Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου και του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Ρόδου θα ενημερώσουν το κοινό τόσο για τις παρεχόμενες δωρεάν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής συμβουλευτικής στήριξης σε γυναίκες-θύματα βίας ή/και πολλαπλών διακρίσεων (άνεργες, μονογονείς, ΑμεΑ, μετανάστριες, πρόσφυγες κ.α.) όσο και για τις δράσεις που πραγματοποιεί για την ενημέρωση-πρόληψη κι ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας αναφορικά με το ζήτημα της ισότητας των δύο φύλων.

Ας στηρίξουμε την εκδήλωση ενώνοντας τις φωνές μας, ας αποδείξουμε ότι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δεν είναι γιορτή, είναι υπενθύμιση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *