ροή ειδήσεων

Σκαρτάδος: «Να κάνει ο ΠΑΟΚ ότι δεν κάναμε εμείς το '85» (ηχητικό)



Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για το φιλικό των βετεράνων του Δικεφάλου και της Ρόδου όπως και για τη σημερινή ομάδα των «ασπρόμαυρων»


Την ιστορία που δεν έγραψαν οι ίδιοι το 1985 με την κατάκτηση του νταμπλ μπορεί να γράψει ο φετινός ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Γιώργο Σκαρτάδο.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για το φιλικό των βετεράνων του Δικεφάλου και της Ρόδου όπως και για τη σημερινή ομάδα των «ασπρόμαυρων».


Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σκαρτάδος για:

- τον αγώνα βετεράνων Ρόδου και ΠΑΟΚ: «Είμαστε έτοιμες και οι δυο ομάδες των βετεράνων, και του Διαγόρα και του ΠΑΟΚ. Ελπίζω ο κόσμος να απολαύσει ένα όμορφο παιχνίδι και να περάσουμε όλοι. Στο πρώτο ημίχρονο θα αγωνιστώ με τους βετεράνους της Ρόδου και στο δεύτερο με αυτούς του ΠΑΟΚ. Το ίδιο θα κάνει και ο Μιχάλης Μπέλλης που ήταν προπονητής και στη Ρόδο και στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι γίνεται για τα 72 χρόνια από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα. Είναι αφιερωμένο στη μνήμη του προπονητή μας εδώ στη Ρόδο, του Γιάννη Παυλίδη, ο οποίος απεβίωσε εδώ και έναν μήνα. »

- την αγάπη που έχει ο κόσμος της Ρόδου για τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει αρκετός κόσμος στη Ρόδο που υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα χθες βράδυ, οι βετράνοι ήταν προσκεκλημένοι στην κοπή της πίτας του συνδέσμου των φίλων της ομάδας και ήμασταν όλοι εκεί και νιώσαμε την αγάπη που έχει αυτός ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ».

- το Πρωτάθλημα που πιθανότατα κατακτά ο ΠΑΟΚ: «Είναι κάτι που το περιμένουμε όλοι εδώ και 35 χρόνια και σίγουρα μας κάνει πολύ περήφανους».

- την παρουσία του Αγγελου Αναστασιάδη: «Τον Αναστασιάδη δεν τον είχα ούτε συμπαίκτη ούτε προπονητή όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ολοι είμαστε οικογένεια του ΠΑΟΚ, όλοι έχουμε προσφέρει και κάποιοι από εμάς έχουν προσφέρει επίσης στη Ρόδο και στον Διαγόρα και θα θυμηθούμε κάποια πράγματα από τις δεκαετίες του ‘80 και ΄90.»

- τη σημασία του να ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ: «Νιώθεις την αγάπη του κόσμου, ότι ανήκεις σε έναν μεγάλο σύλλογο που αγαπιέται από πολύ κόσμο σε όλη την Ελλάδα. Με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη η ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα, μπορεί να φέρνει παίκτες υψηλού επιπέδου και μπορούμε να πανηγυρίζουμε κάθε χρόνο κάποιον τίτλο».

- το ότι θα έκανε θαύματα αν έπαιζε στον σημερινό ΠΑΟΚ: «Εντάξει, έπαιξα 10 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ηταν καλές εποχές, πήραμε ένα Πρωτάθλημα, παίξαμε τρεις τελικούς, είχαμε κάποιες επιτυχίες στην Ευρώπη. Τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, πιο επαγγελματικά όμως και τότε ήταν μια καλή εποχή για εμάς».

- το αν ο φετινός ΠΑΟΚ είναι πιο ποιοτικός από αυτόν στον οποίο έπαιζε: «Κάθε ομάδα έχει τη δική της ποιότητα. Η ομάδα του ‘70 είχε πολύ ποιοτικούς παίκτες και έχει μείνει αξέχαστη σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες. Η δική μας ομάδα του 80 είχε καλά στοιχεία, του ‘90 το ίδιο, το 2000 πήραμε τα δύο Κύπελλα με Μπάγεβιτς και Αναστασιάδη. Κατά καιρούς υπήρχε πολλή ποιότητα στην ομάδα».

- το ποιον θα επέλεγε από τη σημερινή ομάδα για συμπαίκτη του τότε στον ΠΑΟΚ: «Δύσκολη ερώτηση. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες και δε θα ήθελα να αναφέρω συγκεκριμένα κάποιο όνομα. Αρκετοί παίκτες της σημερινής ομάδας θα μπορούσαν να βρίσκονται στην ομάδα της δεκαετίας του ‘80. Ωστόσο επειδή είμαι φαν των Ελλήνων παικτών, χωρίς να σημαίνει ότι δε θέλω τους ξένους, αν διάλεγα κάποιον, θα διάλεγα τον Πασχαλάκη».

- τους Λέο Ζαμπά και Πασχαλάκη: «Είναι δύο πάικτες που τη φετινή σεζόν έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ. Ειδικά ο Ζαμπά που είναι σε μικρή ηλικία και έχει πολλά χρόνια καριέρας μπροστά του. Βέβαια και ο Πασχαλάκης δεν είναι μεγάλος. Η θέση του τερματοφύλακα είναι μια θέση που ο Πασχαλάκης μπορεί να παίξει παραπάνω χρόνια και να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να πάει σε μια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης».




- το αν ο ΠΑΟΚ παίρνει το νταμπλ: «Το σίγουρο είναι ότι παιρνει το Πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή είναι στους «4» και έχει πάρει τα δύο προηγούμενα Κύπελλα. Ελπίζω να καταφέρει αυτό που δεν κάναμε εμείς το 1985. Αυτό που δεν καταφέραμε τότε εμείς, να το καταφέρουν αυτά τα παιδιά


metrosport.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *