ροή ειδήσεων

Basket League: Θρίλερ στην Ρόδο με θρίαμβο Πανιώνιου 106-109


Συναρπαστική ήταν η μάχη του Κολοσσού με τον Πανιώνιο

Στην Ρόδο έγινε το ματς της αγωνιστικής και ίσως... της χρονιάς για την Basket League και ο Πανιώνιος πανηγύρισε την παραμονή του.


Ο Πανιώνιος ήταν ο θριαμβευτής του μεγάλου ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Basket League. Νίκησε μέσα στην Ρόδο τον Κολοσσό με 109-106 στην παράταση και ουσιαστικά εξασφάλισε την δική του παραμονή κι έστειλε τους Ροδίτες στην Α2.


Ο Κολοσσός είχε προηγηθεί με 14 πόντους στις αρχές της τελευταίας περιόδου(!) αλλά δεν κράτησε το προβάδισμα. Ο Μπέρι με 30 πόντους και ο Ντόρσεϊ με 22 ήταν οι ηγέτες του Πανιώνιου, ο ΜακΚι πέτυχε το τρίποντο της ισοφάρισης στην εκπονή του κανονικού αγώνα.


Στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε του Λαυρίου με 59-38 και στο δεύτερο παρότι κατέβασε ταχύτητα, κράτησε με άνεση το προβάδισμα και τη νίκη με σκορ 99-88, έχοντας πέντε παίκτες με διψήφια παραγωγικότητα και πρώτο σκόρερ τον Τζέφερσον με 18 πόντους.

Στον Χολαργό η τοπική ομάδα με κορυφαίους τους Τάλτον (18π.) και Γιάνκοβιτς (17π.) έκανε ένα ακόμα βήμα για τα πλέι οφ, νικώντας την Κύμη με 73-66 και στερώντας της την ευκαιρία να πανηγυρίσει μια επιτυχία που θα σήμαινε και την οριστική της παραμονή.

ethnos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *