ροή ειδήσεων

Η απάντηση Εθνοφύλακα σχετικά με το εθνόσημο στις στολές των εθνοφυλάκων μας


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ''ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΩ''

Κύριοι καλησπέρα σας.Δεν ξέρω τις πηγές των πληροφοριών σας για το εν λόγω δημοσίευμα αλλά θεωρώ υποχρέωση μου να σας θέσω υποψην τα δεδομένα και όχι τα υπονοούμενα.

1.υπαρχει εδώ κ σχεδόν δεκαετία διαταγή που προβλέπει τι διακριτικά μπορεί να φέρει η στολή των μονίμων και εφέδρων.Σ αυτήν την διαταγή προβλέπεται ότι ελληνική σημαία κι όχι εθνόσημο όπως αναφέρεται προβλέπεται να φέρει η στολή όσων υπηρετούν η επισκέπτονται το εξωτερικό.Επισης προβλέπει ότι εντός της επικράτειας απαγορεύεται η εφαρμογή του επί της στολής ως πλεονασμός.Μεχρι την παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο βέβαια αλήθεια είναι ότι η εν λόγω
διαταγή δεν εφαρμοζόταν η δεν γινόταν απαιτητη.

2.Στην στολή των εθνοφυλακων υπάρχει το εθνόσημο που δεν αφαιρείται ποτέ από τονι μπερέ επί της κεφαλής.

3.Το φόντο στο σήμα της εθνοφυλακής στο δεξί χέρι είναι ο λευκός σταυρός με αχνό μπλε περιγραμμα που υποδηλώνει επαρκώς την ελληνική σημαία.
Όντως υπάρχει η αίσθηση ότι στην παρούσα κοινοβουλευτική κατάσταση για λόγους που δεν είναι επί του παρόντος να αναλύσουμε επιχειρητε μια υποβάθμιση του αξιόμαχου της εθνοφυλακής κατά την ταπεινή μου γνώμη ατυχής τουλάχιστον αν τεθεί υποψην η έλλειψη κληρωτών στο στράτευμα και η οικονομική αδυναμία δημιουργίας επαρκούς επαγγελματικού στρατού.

Σχεδόν κάθε Κυριακή αφιλοκερδώς χάνουμε χρόνο από τις οικογενειακές και προσωπικές στιγμές διατεθωντας τον στην αίσθηση χρέους απέναντι στην πατρίδα έτσι ώστε αν χρειαστεί ποτέ ,και πιστέψτε με είμαστε οι πρώτοι που ευχόμαστε να μην χρειαστεί,να προσπαθήσουμε να θυμηθούνπροστατεύσουμε τα παιδιά μας,τις οικογένειές μας,τους φίλους κ τα ιερά και όσια.

Δεν μπορώ να δεχτώ όμως παρατηρήσεις και υποτιμητικά σχόλια από "ελληναραδες"πατριωτες που ξέρουν να κατακρίνουν καθήμενοι στον καναπέ τους η στις καφετέριες για το πως δεχτηκαμε να παρελασουμε χωρις εθνόσημο.ουτε καν τι είναι εθνόσημο δεν ξερουν.
Την πατρίδα την έχεις στην καρδιά σου,όχι στο χέρι σου.

Οι κύριοι που εγραψαν και οι κύριοι που έδωσαν τις πληροφορίες για το καταπτυστο άρθρο θα πρόσφεραν περισσότερα στο νησί τους αν σήκωναν τον κωλο τους απ' τις καφετέριες και επάνδρωναν το τάγμα εθνοφυλακής της Κω.




Απαιτούμε μια συγνώμη από το Θερμοπύλες σαν ενεργοί εθνοφυλακες αντί για φραπεδακηδες υπερπατριωτες.

Μαυροστομος Ιωάννης του Αντωνίου.εθνοφυλακας 80τεθ Κω.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *