ροή ειδήσεων

Ολοκληρώθηκαν τα έργα επί των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Ηρώων Πολυτεχνείου και δίνονται άμεσα στη κυκλοφορία



A) Ολοκληρώθηκαν σχεδόν στο σύνολο τους οι εργασίες της Α΄ φάσης του έργου «αποκατάσταση του οδοστρώματος από κυβόλιθους στο κέντρο της πόλης» και παραδίδεται προς χρήση, το Σάββατο πρωί 23 Μαρτίου 2019, το τμήμα της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, έως το ύψος της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου. Σύμφωνα με το σχεδιασμό των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου, τον οποίο ενέκρινε ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, άμεσα, ξεκινούν οι εργασίες ολοκλήρωσης της Β΄ φάσης του έργου, που προβλέπουν εργασίες αποκατάστασης στο τμήμα της οδού Αμερικής, από το ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη έως την Εθνάρχου Μακαρίου. Πρόκειται για παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται μετά από δέκα πέντε χρόνια και συμβάλουν στη βελτίωση της εικόνας, αλλά και στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης μας.


Β) Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η μεγάλη παρέμβαση του Δήμου Ρόδου, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, για την κατασκευή και ανακατασκευή των πεζοδρομίων σε δέκα κεντρικές οδούς της πόλης. Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν τα έργα και δόθηκε στην κυκλοφορία η Ηρώων Πολυτεχνείου και από αύριο Σάββατο 23 Μαρτίου, μετά και τη σχετική αδειοδότηση που εξασφάλισε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρόδου, από το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας, ξεκινούν οι εργασίες στην οδό Γρίβα και συγκεκριμένα από το ύψος της Μανδηλαρά έως την οδό Δηλμπεράκη. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ανάδοχου εργολάβου Κορκίνα Γ. Ανδρέα, τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί πριν της 5 Απριλίου, πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.


«Δύο ακόμη σημαντικά έργα, ολοκληρώνονται με ταχύτατους ρυθμούς στην καρδιά της πόλης και αναμένεται να συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο κ. Χατζηδιάκος κατά την πρόσφατή επίσκεψη του στα εργοτάξια και πρόσθεσε. «Συνολικά οκτώ εργολαβίες εκτελούνται ταυτόχρονα στην πόλη της Ρόδου, με πόρους που εξασφαλίσαμε από χρηματοδοτικά προγράμματα, αλλά και από πόρους του δήμου, δηλαδή από χρήματα των δημοτών, τα αξιοποιούμε κατά τον καλύτερο τρόπο και τα επιστρέφουμε μέσω έργων στους ίδιους».



Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις επί των οδών Αμερικής και Γρίβα. 


Ανακοίνωση

Ο Δήμος Ρόδου κάνει γνωστό ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών των έργων «αποκατάσταση του οδοστρώματος από κυβόλιθους στο κέντρο της πόλης» και «κατασκευή και ανακατασκευή πεζοδρομίων σε κεντρικές οδούς της πόλης», θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αμερικής (από το ύψος της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη έως την συμβολή με την Εθνάρχου Μακαρίου) και στην οδό Γρίβα από τις 8π.μ της 23 Μαρτίου και για όσο διάστημα εκτελούνται οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος.
Παρακαλούνται οι φίλοι οδηγοί όπως επιδείξουν κατανόηση για την προσωρινή αναστάτωση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *