ροή ειδήσεων

Κως: Ιδρύεται Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής



Στην ιδρυτική πράξη του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής προχωρά ο δήμος Κω, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Ηλία Σιφάκη.

Ο κ. Σιφάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Όπως είναι γνωστό σε όλους, ο Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης έθεσε σε δημόσιο διάλογο τη δημιουργία Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του νησιού, με τη συμμετοχή όλων των φορέων αλλά και επιχειρηματιών του τουρισμού. Προχωρήσαμε μάλιστα στην πρώτη διερευνητική συνάντηση με τους φορείς.

Αναμέναμε την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου αλλά και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του νομικού πλαισίου.

Τα εμπόδια αυτά ξεπεράστηκαν. Ο δρόμος άνοιξε.

Το άρθρο 183, παρ.1 του Ν. 455/2018 ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία του νέου Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της Κω με τη μορφή εταιρείας την οποία θα συστήσει ο Δήμος. Μιας εταιρείας που θα λειτουργεί με τους κανόνες του σύγχρονου marketing και με ευελιξία.

Τώρα προχωρούμε στο επόμενο βήμα. Μαζί με όλους τους φορείς του τουρισμού αλλά και επιχειρηματίες από το χώρο του τουρισμού, θα προχωρήσουμε στην ιδρυτική πράξη.




Εμείς δεν έχουμε μόνο έργο, έχουμε και πρόγραμμα. Προχωράμε σε μεγάλες αλλαγές που κάνουν πιο ανταγωνιστικό τον τουρισμό μας .”

TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *