ροή ειδήσεων

Απέραντη οδύνη στην κηδεία του Μανώλη Σηφάκη στη Σορωνή



Μέσα σε απέραντη οδύνη έγινε το απόγευμα η κηδεία του Ταξίαρχου ε.α Μανώλη Σηφάκη στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά της Σορωνής. Ο Μανώλη Σηφάκης είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών σε νευραλγικές θέσεις της ΕΛΑΣ σε Ρόδο και Κω. Είχε αποστρατευθεί πριν από μερικά χρόνια με τον βαθμό του Ταξίαρχου. Η οικογένεια του, η γυναίκα του η Μαρία, η κόρη τους Σεμίνα, ο πατέρας και αδερφός του, η πεθερά του, αποχαιρέτησαν μέσα σε βαθιά θλίψη το δικό τους άνθρωπο που ήταν υπόδειγμα αξιωματικού και οικογενειάρχη. Παρόντες ήταν παλιοί συνάδελφοι του αλλά και ο εν ενεργεία που δεν έκρυβαν τον πόνο τους για το θάνατο του Μανώλη, σε ηλικία μόλις 53 ετών. 

Τιμητική φρουρά με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Νότιας Δωδεκανήσου Μιχάλη Καληωράκη ήταν συνεχώς κοντά στο θέρετρο καθόλη τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας που τελέστηκε από τον Επίσκοπο Ολύμπου Κύριλλο. Ήταν εκεί ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αντώνης Καμπουράκης και Δημήτρης Κρητικός, οι πρώην βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης και Μίκα Ιατρίδη και τόσοι άλλοι που είναι δύσκολο να αναφερθούν. Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Δημήτρης Γάκης ήρθε το μεσημέρι από τη Αθήνα και αναχώρησε αμέσως μετά την κηδεία, ξανά για Αθήνα. Ήρθε μόνο και μόνο για να αποχαιρετήσει τον Μανώλη και να συμπαρασταθεί στη Μαρία Κυπριώτη. 

Εκεί ήταν και το σύνολο περίπου του δημοσιογραφικού κόσμου της Ρόδου για να στηρίξει τον δικό τους άνθρωπο, τη γυναίκα του Μανώλη Σηφάκη, τη δημοσιογράφο Μαρία Κυπριώτη. Μεγάλη κοσμοσυρροή γεγονός που δείχνει πόσο αγαπητός ήταν ο Μανώλης στην κοινωνία της Ρόδου που την υπηρέτησε πολλά-πολλά χρόνια. Ήρθαν και από την Κρήτη απ'οπου καταγόταν συγγενείς του για να τον αποχαιρετήσουν. Βαθιά θλίψη και οδύνη όταν φεύγουν τόσο γρήγορα νέοι άνθρωποι που είχαν ακόμη να δώσουν πολλά στην οικογένεια τους και στη κοινωνία. 
Μανώλη καλό ταξίδι...
Μαρία, κουράγιο...

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *