ροή ειδήσεων

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το…πήδημα του Καστραντά στο βάθρο!



Εξαιρετική επιτυχία είχε ο ημερήσιος ποδηλατικός αγώνας International Rhodes Grand Prix που διεξήχθη την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στην φιλόξενη Ρόδο.


Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν ο ΡΟΔΗΛΙΟΣ ποδηλατικός όμιλος και η SPORT HELLAS TOURS με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
Στον διεθνούς προβολής αγώνα έλαβαν μέρος εθνικές επαγγελματικές ομάδες, κορυφαία ποδηλατικά σωματεία και η Εθνική μας ομάδα ποδηλασίας.




Στον αγώνα συμμετείχαν 149 αθλητές υψηλού επιπέδου οι οποίοι διέτρεξαν σχεδόν όλο το νησί και με την βοήθεια του εξαιρετικού καιρού προσέφεραν στους κατοίκους ένα ποδηλατικό υπερθέαμα.
Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Σέρβος Dusan Rajovic ενώ την 2η θέση κατέλαβε ο «δικός μας» Χάρης Καστραντάς. Τρίτος τερμάτισε ο Ολλανδός Luuk Bucter.


Από Ελληνικής πλευράς τερμάτισαν ο Τζωρτζάκης στην 6η θέση, ο Σταυρακάκης στην 17η, ο Μπούγλας στην 37η, ο Κορτσιδάκης στην 39η και ο Γιαννούτσος στην 53η.
Η Εθνική μας ομάδα ήταν πλαισιωμένη από τους προπονητές Μιχάλη Φαραντάκη και Φώτη Ζέγκλη και τον έφορο Παναγιώτη Γρούβα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *