ροή ειδήσεων

Netflix: Έτσι μπορείς να βρεις τις μυστικές κατηγορίες του

Netflix: Με αυτές τις μυστικές κατηγορίες μπορεί κάποιος να εμβαθύνει περισσότερο στη βιβλιοθήκη του.



To Netflix διαθέτει κάποιες μυστικές κατηγορίες περιεχομένου, που ονομάζονται «Netflix Genre ID Lists», και σκοπός τους είναι η οργάνωση ή η μείωση του αριθμού των κατηγοριών που είναι πάντα ορατές.


Στην πραγματικότητα οι κατηγορίες του Netflix στις οποίες ο κάθε χρήστης έχει πρόσβαση είναι πάρα πολλές, γεγονός που μερικές φορές κάνει τη χρήση του πιο απογοητευτική, ειδικά όταν χωρίζει τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές σε απίστευτα πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες.


Η πρόσβαση σε αυτές τις κατηγορίες είναι εύκολη αρκεί να γνωρίζει μερικούς αριθμούς. Αυτές οι εξαιρετικά συγκεκριμένες κατηγορίες έχουν μια ετικέτα με έναν αριθμό – για παράδειγμα, το «Epics» είναι η κατηγορία με κωδικό: 52858.

Από τη στιγμή που γνωρίζετε αυτόν τον κωδικό, για να δείτε όλες τις ταινίες που υπάρχουν μέσα στο Netflix στην κατηγορία «Epics» αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε στο browser το παρακάτω link και μετά τη λέξη «genre» να βάλετε τον κωδικό της υποκατηγορίας που σας ενδιαφέρει. 




Όπως για παράδειγμα για δείτε όλα τα «Epics» θα πρέπει να γράψετε: http://www.netflix.com/browse/genre/52858 

Τους κωδικούς από τις κρυμμένες υποκατηγορίες μπορεί κανείς να τις βρει σε μία ανεπίσημη λίστα που υπάρχει στο διαδίκτυο.

Είναι πολύ πιθανό κάποιες από τις κατηγορίες να μην δουλεύουν σε μια δεδομένη στιγμή, κάτι που είναι εύκολο να καταλάβει κανείς από τη διάθεση του Netflix να αλλάζει συνεχώς τον κατάλογό του. Άρα, από τη στιγμή που ο κατάλογος δεν είναι σταθερός, κάποιες από τις κατηγορίες μπορεί να εξαφανιστούν ανά πάσα στιγμή.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *