ροή ειδήσεων

Κατέρρευσε η ισλανδική αεροπορική Wow Air



Η πρώτη πτήση της Wow Air πραγματοποιήθηκε το 2012. Το 2018 απασχολούσε 1.000 υπαλλήλους και μετέφερε 3,5 εκατομμύρια επιβάτες με τα 11 αεροσκάφη της.

H ισλανδική χαμηλού κόστους αεροπορική Wow Air ακύρωσε όλες τις πτήσεις και έστειλε μήνυμα στους επιβάτες να κλείσουν εισιτήρια με άλλες εταιρείες.

Στην ιστοσελίδα της υπήρχε ταξιδιωτική προειδοποίηση που έγραφε: «Η Wow Air σταμάτησε να λειτουργεί. Όλες οι πτήσεις της Wow Air έχουν ακυρωθεί».

Όπως μεταδίδει το CNBC, η ισλανδική αεροπορική ανέφερε ότι όσοι επιβάτες έκλεισαν εισιτήρια μέσω πιστωτικής κάρτας ή ευρωπαϊκού ταξιδιωτικού πρακτορείου πρέπει να προσπαθήσουν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους από τις επιχειρήσεις αυτές.

Η πρώτη πτήση της Wow Air πραγματοποιήθηκε το 2012. Το 2018 απασχολούσε 1.000 υπαλλήλους και μετέφερε 3,5 εκατομμύρια επιβάτες με τα 11 αεροσκάφη της.

Η μείωση των τουριστικών αφίξεων στην Ισλανδία και η αύξηση του κόστους των καυσίμων επηρέασαν αρνητικά την κερδοφορία της αεροπορικής

Τον Νοέμβριο είχε ανακοινωθεί πως η ισλανδική Icelandair θα εξαγόραζε τη Wow Air, αλλά η συμφωνία κατέρρευσε μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *