ροή ειδήσεων

Σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο 15χρονος μαθητής – Η μοιραία βόλτα με το μηχανάκι που οδηγούσε!



Ο 15χρονος ξεκίνησε με μηχανάκι μαζί με ένα συνομήλικο φίλο του. Τα δύο παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή στην είσοδο του χωριού Λυγουριό...

Ανείπωτη θλίψη στο χωριό Δήμαινα του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα από τον χαμό ενός μικρού παιδιού, ηλικίας μόλις 15 ετών, που έχασε τη ζωή του τη νύχτα της Κυριακής των Βαϊων σε τροχαίο δυστύχημα στην είσοδο του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος μαζί με ακόμα έναν συνομήλικό του, επέβαιναν σε μηχανάκι. Γύρω στα μεσάνυχτα, ο 15χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και τα παιδιά έπεσαν σε μάντρα στην είσοδο (κοντά στο γήπεδο) του χωριού από το Λυγουριό.


Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να χάσει δυστυχώς τη ζωή του ο 15χρονος και να τραυματιστεί ο φίλος του, που καθόταν πίσω.



Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα διαδόθηκε ακαριαία και βύθισε στην θλίψη τους κατοίκους, καθώς και τα δυο παιδιά ήταν γνωστά και κάτοικοι της περιοχής της Νέας Επιδαύρου.

«Ακόμα ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα νέο παιδί έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων τροχαίων στην περιοχή μας, λίγες μέρες μάλιστα μετά από το δυστύχημα που στοιχισε την ζωή της 20χρονης στο Ναύπλιο» έλεγαν κάτοικοι της περιοχής.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *