ροή ειδήσεων

Ωράριο καταστημάτων Μεγάλη Παρασκευή και τράπεζες – Τι ισχύει σήμερα 26/04



ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΑΣΧΑ 2019. Μεγάλη Παρασκευή σήμερα 26 Απριλίου 2019. Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά, τι ισχύει με τις τράπεζες.

Ωράριο καταστημάτων Πάσχα 2019 – Μεγάλη Παρασκευή σήμερα (26/04/2019) με εορταστικό ωράριο καταστημάτων. Οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και όσον αφορά τις αγορές σε τρόφιμα. Όπως επισημαίνει το Ινστιτούτο Καταναλωτών, ως καταναλωτές θα πρέπει να κάνουμε έρευνα στην αγορά, για το θέμα τιμών και ημερομηνιών λήξης, ενώ για το θέμα ασφάλειας οι ευθύνες είναι των υπηρεσιακών παραγόντων. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνουμε πάντα στην ασφαλή και υγιεινή χρήση μετά την αγορά των προϊόντων.

Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την διάρκεια αυτών των ημερών, η αγορά τροφίμων ελέγχεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ακολουθώντας την ανάγκη του καταναλωτή για καλή και ασφαλή ποιότητα και ανάλογα καλές τιμές.

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Την ανακοίνωση για το εορταστικό ωράριο καταστημάτων έκανε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πώλησης Ελλάδος με την ελπίδα το Πάσχα 2019 να τονωθεί η κίνηση στην αγορά. Σχετικά με το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για το Πάσχα 2019, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, δήλωσε τα εξής:

«Η έναρξη του διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων, ευελπιστούμε να αποτελέσει την ευκαιρία να αντιστραφεί το κλίμα του πρώτου καταστροφικού τριμήνου για την αγορά και να επιτρέψει στους καταναλωτές να απολαύσουν τις αγορές τους. Όλες οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και είναι έτοιμες να εξυπηρετήσουν το κοινό, το οποίο καλούμε να επισκεφτεί τα καταστήματα και να επωφεληθεί από την πλούσια ποικιλία των προϊόντων».


Αναλυτικότερα, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων θα έχει ως εξής:

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 26.04.2019, 13:00 – 21:00,

Μεγάλο Σαββάτο 27.04.2019, 9:00 – 20:00.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 29.04.2019 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Όσον αφορά τις τράπεζες, παρέμειναν ανοικτές χθες Μεγάλη Πέμπτη αλλά θα είναι κλειστές σήμερα Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα του Πάσχα 2019 οπότε, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *