ροή ειδήσεων

Στο παρκέ για 31 δευτερόλεπτα μετά από 5 μήνες Λαύριο και Κολοσσός!

Οι δύο ομάδες καλούνται να ολοκληρώσουν το μεταξύ τους παιχνίδι που άρχισε πριν από 6 ολόκληρους μήνες



Στο παρκέ επιστρέφουν σήμερα Μεγάλη Τετάρτη (24/4) το Λαύριο και ο Κολοσσός Ρόδου για να παίξουν το υπόλοιπο του μεταξύ τους αγώνα που διεξήχθη στις 17 Νοεμβρίου του 2018.

Μετά από κάτι περισσότερο από πέντε μήνες, οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο κλειστό του Λαυρίου μετά τη δικάιωση των Ροδιτών από το ΑΣΕΑΔ.

Οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με 74-70 των νησιωτών αλλά οι τελευταίοι είχαν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία αφού με το σκορ στο 69-67 για τους γηπεδούχους και 31 δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Μέλσον έκανε παράβαση 8 δευτερολέπτων. Αυτή δεν καταλογίστηκε από τους διαιτητές και ο Κολοσσός έκανε ένσταση ζητώντας να συνεχιστεί το παιχνίδι από το σημείο που διακόπηκε και εν τέλει δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ.

Ετσι Λάυριο και Κολοσσός θα αναμετρηθούν στις 18:00 με το σκορ στο 69-67, 31 δευτερόλεπτα στο ρολόι και η μπάλα στην κατοχή των φιλοξενουμένων.



Πολλά έχουν αλλάξει βέβαια από εκείνο το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου. Από τον προπονητή του Κολοσσού - με τον Στέργιο Κουφό να έχει πάρει την θέση του Νίκου Βετούλα - μέχρι και αρκετούς ξένους των δύο ομάδων.

Και φυσικά το βαθμολογικό ενδιαφέρον του αγώνα είναι τεράστιο και ιδιάτερα για το Λαύριο που σε πρίπτωση ήττας θα βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη επί του Ηφαίστου την τελευταία αγωνιστική (12/5) για να παραμείνει στην κατηγορία.

Σε περίπτωση που νικήσει θα έχει ουσιαστικά σωθεί, αφού για να υποβιβαστεί θα πρέπει να νικήσει η Κύμη τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική.

Μαθηματικές ελπίδες έχει και ο Κολοσσός όμως και αυτός ζητά ένα αντίστοιχο θαύμα για να παραμείνει στην Basket League. Να νικήσει σήμερα το Λαύριο, τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (4/5) στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 22η αγωνιστική και την ΑΕΚ στην Ρόδο (12/5) για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *