ροή ειδήσεων

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : Ποιότητα ζωής για όλους. 6 δεσμεύσεις μας για την επόμενη μέρα






Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ έχει πρόγραμμα για τη Ρόδο.

Ο στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την Ποιότητα Ζωής στο νησί μας, να ζει ο πολίτης σε ένα καλύτερο και πιο όμορφο περιβάλλον.

1.Βελτιώνουμε το επίπεδο καθαριότητας, δίνουμε βαρύτητα στην οδοσάρωση, κάθε δημοτική ενότητα θα έχει τη δική της δομή καθαριότητας με προσωπικό και εξοπλισμό.

2.Η ανακύκλωση γίνεται τρόπος ζωής. Δημιουργούμε γωνιές ανακύκλωσης σε κάθε δημοτική ενότητα και στην πόλη ενώ ενεργοποιούμε κινητά σημεία ανακύκλωσης για τα χωριά μας.

3.Προχωράμε στην αναδιοργάνωση του φυτωρίου για να αυξηθεί η παραγωγή δέντρων και φυτών που θα ενισχύσουν το πράσινο στην πόλη της Ρόδου αλλά και στις άλλες δημοτικές κοινότητες.

4.Η πόλη της Ρόδου θα γίνει ελκυστική και σύγχρονη, με σύστημα έξυπνου φωτισμού, ηλεκτρονική πληροφορία για μνημεία και σημεία ενδιαφέροντος,παροχή δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (free wifi) και συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε πεζόδρομους όπως είναι τα βυθιζόμενα κολωνάκια.

5.Oρθολογική διαχείριση του νερού, που δεν είναι ένας ανεξάντλητος φυσικός πόρος. 

6.Μέσα στην τετραετία υλοποιούμε πρόγραμμα κατασκευής και δημιουργίας νέων, λειτουργικών και πλήρως πιστοποιημένων παιδικών χαρών σε όλες τις δημοτικές ενότητες της Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *