ροή ειδήσεων

Συντριβή στο Ρέθυμνο ο Κολοσσός Ρόδου με 93-67



Το Ρέθυμνο πήρε τον τελικό με τον Κολοσσό κερδίζοντας στην Κρήτη με 93-67 και ελπίζει ακόμα πως μπορεί να αποφύγει έστω και στο… παρά πέντε τον υποβιβασμό.


Αντίθετα οι Ροδίτες μετά και από αυτό το αποτέλεσμα πάρα πολύ δύσκολα θα αποφύγουν το… μοιραίο. Ο Κολοσσός προσπάθησε στο πρώτο δεκάλεπτο να κοντράρει τους κρητικούς και να μένει μέσα στη διεκδίκηση της νίκης όσο περισσότερο μπορούσε. Με τον Πινκστον μάλιστα μείωσε σε 22-21 στο 8’ και στο 11’ ήταν πίσω στο σκορ με 29-28.

Εκεί όμως έπαθε… μπλακ άουτ, καθώς το Ρέθυμνο έκανε σερί 15-0 και προηγήθηκε με 44-28 στο 25’ και έδειξε πως ήθελε πολύ περισσότερο τη νίκη. Οι Μπαρτ και Χίκι έκαναν ο, τι ήθελαν την άμυνα των φιλοξενουμένων που προσπαθούσαν μάταια με σουτ τριών πόντων και κακές επιθέσεις να αντιδράσουν.

Ηταν όμως άστοχοι και δεν είχαν ισορροπία στην αμυντική τους λειτουργία. Ετσι η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου είχε τον απόλυτο έλεγχο και με στοχευμένες επιθετικές επιλογές ανέβασε τη διαφορά στους είκοσι πόντους (54-34 στο 18’) για να τελειώσει το πρώτο μέρος με 59-34.





Το ίδιο μοτίβο ακολούθησαν οι δυο ομάδες και στο τρίτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να είναι… σαρωτικοί και με τους Μπάντερ, Χριστοδούλου να αναλαμβάνουν δράση επέβαλα απόλυτα το δικό του… νόμο στο παρκέ.

Ο Κολοσσός είχε… παραδώσει τα όπλα αδυνατώντας να αντιδράσει και η διαφορά έφτασε στους τριάντα πόντους με τη λήξη της περιόδου (78-48)!

Φυσικά η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού το Ρέθυμνο είχε τον τρόπο να κρατά τη διαφορά πάνω από τους είκοσι πόντους (83-58 στο 34’), ενώ η κόρνα της λήξης βρήκε τους κρητικούς να προηγούνται με το τελικό 93-67.

O Aντονι Χίκι ήταν καταπληκτικός κάνοντας τριπλ νταμπλ με 14 πόντους, 10 ριμπ και 16 ας, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Μπαρτ (19π.), Ντάνιελς (16π.).

Από τον Κολοσσό διασώθηκε μόνο ο Μαυροειδής (14π., 11ε.)

Τα δεκάλεπτα: 29-26, 59-34, 78-48, 93-67.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *