ροή ειδήσεων

Σημαντικότατος ο ρόλος τους στο Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου



Η επιτυχία του 6ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου στις 14 Μαΐου 2019 ξεπέρασε κάθε προσδοκία των συνδιοργανωτών. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στα 42.195 μέτρα, όπως και στους άλλους αγώνες, έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Έζησαν μοναδικές στιγμές, σε μια θαυμάσια διαδρομή, κάτω από τις καλύτερες κλιματολογικές συνθήκες και χωρίς δεύτερη σκέψη, εξέφρασαν την επιθυμία να το επαναλάβουν και το 2020.

Όμορφα συναισθήματα ένιωσαν και όσοι βρέθηκαν στο μήκος της διαδρομής και την αφετηρία-τερματισμό. Εθελοντές, μέλη εθελοντικών ομάδων, επαγγελματίες, όπως και φίλαθλοι, θαύμαζαν και χειροκροτούσαν τις προσπάθειες των αθλητών-πρωταγωνιστών.



Η 95 ΑΔΤΕ, η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και η Διεύθυνση Τροχαίας Ρόδου, με τα στελέχη τους έδωσαν ένα ξεχωριστό κύρος στην όλη διοργάνωση. Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τους διοικητές των τριών Υπηρεσιών, ευχόμενη η όλη αυτή συνεργασία να συνεχιστεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Επίσης, ένα τεράστιο ευχαριστώ τα μέλη της Επιτροπής απευθύνουν σε όλους εκείνους που εθελοντικά είχαν αναλάβει την Υγειονομική κάλυψη του Μαραθωνίου. Στον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ. Μιχάλη Σοκορέλο, όπως και στους ορθοπεδικούς της Κλινικής κ. Νίκο Άντερσεν, Μάριο Κλωνάρη και Μιχάλη Χριστοδούλου.



Στην καρδιολόγο κα. Ειρήνη Μπουρνή και στην πνευμονολόγο κα. Σοφία Αναστασίου, που συμμετείχαν στο ίδιο ιατρικό τημ.

Πολλά ευχαριστώ και στις ειδικές Εθελοντικές ομάδες που συμμετείχαν στην υγειονομική κάλυψη και που ήταν: οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, τα μέλη του Δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Βοηθών Νοσηλευτών του Γ.Ν. Ρόδου, ο Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών Δωδεκανήσου, το ΕΚΑΒ και η ΕUROMEDICA.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου, καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *