ροή ειδήσεων

Διεθνές Φόρουμ Πιάνου και Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης στη Ρόδο



Από τις 2 έως τις 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο το 12ο Διεθνές Φόρουμ Πιάνου Ρόδου και το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου, συνδιοργάνωσης του Ωδείου Ρόδου, του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στα 11 χρόνια διεξαγωγής του Διεθνές Φόρουμ Πιάνου Ρόδου και στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου, λαμβάνουν μέρος σημαντικοί και διακεκριμένοι καθηγητές μουσικής και σολίστ. Το μουσικό γεγονός έχει καταστεί θεσμός, δίνοντας ώθηση στην πολιτιστική και μουσική παιδεία του τόπου, ενώ παράλληλα προβάλλει την Ελλάδα και τη Ρόδο στο εξωτερικό.

To Ωδείο Ρόδου επικοινωνεί τη διοργάνωση σε περισσότερες από 200 χώρες, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην προβολή του τόπου, ενώ προάγει την κλασική μουσική, συμβάλλοντας στην εν γένει ανάπτυξη των τεχνών και του πολιτισμού.

Σκοπός των εν λόγω πολιτιστικών δράσεων, είναι η στήριξη και ανάπτυξη των τεχνών και η υποστήριξη δράσεων υπερτοπικής σημασίας. Τέλος, οι εν λόγω εκδηλώσεις συνδράμουν και στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, ο οποίος εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της ήπιας τουριστικής ανάπτυξης των νησιών.

tornosnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *