ροή ειδήσεων

Θύμα ξυλοδαρμού άνδρας στα Εξάρχεια γιατί φορούσε μπλούζα με σύνθημα για τη Μακεδονία



Επίθεση κατήγγειλε ότι δέχτηκε ένας άνδρας από τη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Εξαρχείων επειδή φορούσε μπλούζα με σύνθημα για τη Μακεδονία.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς δέχτηκε επίθεση από αγνώστους όταν ήταν με την οικογένειά του στην πλατεία των Εξαρχείων επειδή στη μπλούζα που φορούσε υπήρχε αναγραμμένο σύνθημα για τη Μακεδονία.

Όπως αναφέρει ο 45χρονος από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, είχε έλθει με την οικογένεια του στην Αθήνα και βγήκε βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων. Συγκεκριμένα ήταν με την σύζυγο του και το παιδί του που σπουδάζει στη Αθήνα, όταν μια ομάδα τους πλησίασε.


Επιτέθηκαν στον ίδιο, του έσκισαν την μπλούζα, η οποία σύμφωνα με το ΑΠΕ έγραφε «Μαχητές Μακεδονίας» και τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά στο κεφάλι, ενώ τα άλλα δύο άτομα δεν τα πείραξαν.


Ο άνδρας μετέβη στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και αφού του φρόντισαν το τραύμα αποχώρησε. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει προανάκριση και οι δράστες αναζητούνται.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *