ροή ειδήσεων

Παρέμβαση της ΔΑΣ στον εισαγγελέα της Ρόδου για την παρουσία μπράβων στο χώρο του Συνεδρίου (ΦΩΤΟ)




Παρέμβαση στον εισαγγελέα της Ρόδου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ΔΑΣ, καταγγέλλοντας την παρουσία μπράβων, φουσκωτών, ανθρώπων της νύχτας, ατόμων άσχετων με το συνδικαλιστικό χώρο στο ξενοδοχείο όπου αναμένεται να γίνει το Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που με ευθύνη της ηγετικής ομάδας της Συνομοσπονδίας προβαίνουν σε αλλεπάλληλους ελέγχους, ζητώντας τα στοιχεία των αντιπροσώπων.

Παράλληλα καταγγέλθηκε το γεγονός ότι το κτίριο έχει σφραγιστεί από όλες τις μεριές, αφήνοντας μόνο μια μικρή δίοδο καθιστώντας επικίνδυνη την ασφάλεια τόσο των αντιπροσώπων όσο και των εργαζομένων στο ξενοδοχείο.

Παράλληλα η αντιπροσωπεία κοινοποίησε και το εξώδικο για τους εργοδότες και νόθους αντιπροσώπους.

Μετά την παρέμβαση στον εισαγγελέα, ο Σωτ. Πουλικόγιαννης, αντιπρόσωπος της ΔΑΣ, δήλωσε: «Απαιτούμε να γίνει ένα συνέδριο εργατών που να συζητηθούν τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων. Να πάρουν μέρος οι πραγματικοί αντιπρόσωποι εργάτες και να συζητήσουμε. Αντί για αυτό η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, και σε αυτό ευθύνη φέρουν και το αστικό κράτος και η αστική δικαιοσύνη, προσπαθεί να κάνει ένα συνέδριο όπου κουμάντο θα κάνουν άνθρωποι της νύχτας, που έχουν προσληφθεί από σχολές πολεμικών τεχνών, που ασκούν τρομοκρατία από το πρωί στους συνέδρους. Το ταξικό κίνημα θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να το αποτρέψει. Βάζουμε και ένα ακόμα ζήτημα και τους θέτουμε όλους προ των ευθυνών τους, ότι σε ένα κτίριο, σε ένα ξενοδοχείο, εκατοντάδες σύνεδροι και εργαζόμενοι του ξενοδοχείου θα είναι κλεισμένοι σε μια φάκα όπου μοναδική είσοδος και έξοδος θα είναι ένα πορτάκι 40 εκατοστών. Καταλαβαίνουμε όλοι τι πρόκειται να συμβεί και τι ευθύνες έχουν οι αρχές αν το επιτρέψουν, εάν, ο μη γένοιτο, συμβεί κάτι».




Ακόμα η Χαρά Μαρούλη, δικηγόρος των αντιπροσώπων της ΔΑΣ, σημείωσε πως «αποδεικνύεται με τον πιο πανηγυρικό τρόπο η καταγγελία της ΔΑΣ όλο το προηγούμενο διάστημα που μιλάει για μαφιόζικες μεθόδους. Για να μπει κανείς μέσα στο ξενοδοχείο, πρέπει να περάσει από τέσσερα σημεία ελέγχου, να δώσει τα στοιχεία του σε φουσκωτούς, μπράβους της νύχτας και όχι στις αρμόδιες επιτροπές της ΓΣΕΕ».

902.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *