ροή ειδήσεων

Κυπελλούχος Δωδεκανήσου ο Διαγόρας Ρόδου



Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε στο γήπεδο! Ο Διαγόρας είναι ο νέος Κυπελλούχος Δωδεκανήσου, αφού επικράτησε δίκαια του Απόλλωνα Καλυθιών με 2-0 στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου μας, στο δημοτικό στάδιο.

Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τα 13 τρόπαια στο θεσμό του κυπέλλου Δωδεκανήσου και παραμένουν οι πλέον πολυνίκες. Ο σημερινός τελικός- «γιορτή» διεξήχθη με την παρουσία αρκετού κόσμου (περισσότεροι από 1.000) με τον «γηραιό» να σκοράρει στο 29ο λεπτό με τον Γεωργίου (μετά από σέντρα του Γλυνού) και στο 82ο με τον Παγώνη μετά από φάουλ του Χατζησάββα. Ο Απόλλων Καλυθιών προσπάθησε να παίξει περισσότερο με αντεπιθέσεις και ήταν αρκετά αξιόμαχος απέναντι σ’ έναν καλύτερο αντίπαλο όπως ήταν ο Διαγόρας, ο οποίος πλέον θα προετοιμαστεί για τα μπαράζ ανόδου, ενω τη Μεγάλη Δευτέρα θα μάθει τον αντίπαλο του.

Ο ”γηραιός” είχε την πρωτοβουλία των κινήσων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχε την εμπειρία να διαχειριστεί την εξέλιξη του αγώνα, με την ομάδα του Κώστα Καμπούρη να αφήνει πάντως αρκετά καλές εντυπώσεις.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ (Κώστας Καμπούρης): Ροδίτης, Διακουράκης, Παγκράτης (86′ Γιορδαμνής), Φωτεινής, Φυλακούρης (86′ Καντιμοίρης Γ.), Φλεβάρης, Χατζηκοσμάς, Γεωργιάδης, Μπαϊρακταρης, Ιντρίζι, Θεοδοσίου (88′ Σαββούλης Α.).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Προβατίδης, Γιώργου (90′ Ευαγγελιδάκης), Καρπαθάκης (59′ λ.τ. Ντουαλά), Χατζησάββας (86′ Μεντί), Γλυνός, Δήμας, Γεωργίου (81′ Αντωνίου), Πηνιώτης.

Πηγή: 12sports

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *