ροή ειδήσεων

Τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός στην Ευρώπη για Πάσχα η Ελλάδα



Δύο από τις πιο γνωστές εταιρίες touroperators δίνουν στη χώρα μας… προβάδισμα για τις κρατήσεις κατά την περίοδο του Πάσχα, που φέτος ημερολογιακά είναι μια εβδομάδα μετά από αυτό των Καθολικών, αλλά και για τη θερινή περίοδο.

Γράφει η: Μαρία Μπακοπούλου


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ThomasCook, η Ελλάδα συνιστά τον τρίτο δημοφιλέστερο προορισμό για διακοπές το Πάσχα, με τη ζήτηση να επικεντρώνεται σε προσφορές σε ξενοδοχεία της Κρήτης, της Ρόδου και της Κω.

Δημοφιλέστερος προορισμός για το Πάσχα είναι η Ισπανία, για άλλη μια χρονιά, με τους επισκέπτες να προτιμούν κατά κύριο λόγο την Ίμπιζα.

Στη δεύτερη θέση για το 2019 ανέβηκε η Τουρκία, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, καθώς φαίνεται πως διατηρεί το πλεονέκτημα των ποιοτικών ξενοδοχείων της και του value formoneyπου προσφέρουν και κατορθώνουν να δελεάζουν τους επισκέπτες.

Την ίδια στιγμή, στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκονται η Αίγυπτος και η Τυνησία.

Πάντως, η κίνηση για τη χώρα μας, σε ό,τι αφορά τους πελάτες της ThomasCookθα είναι αυξημένη, καθώς εγκαινιάζονται ακόμα περισσότερα ξενοδοχεία: Εκτός από τα 2 Casa Cook ξενοδοχεία σε Ρόδο και Κω, το νέο Cook's Club στην Κω θα ανοίξει λίγο πριν το Πάσχα.

Τα ταξίδια πόλης είναι επίσης δημοφιλή κυρίως στο Λονδίνο, το Βερολινό κα το Αμβούργο, καθώς και τα οδικά ταξίδια σε Γερμανία και Αυστρία.




Οι Αυστριακοί ψηφίζουν για μια ακόμα φορά Ελλάδα για καλοκαίρι!

Λίγους μήνες αργότερα, το καλοκαίρι, κυρίαρχος προορισμός εμφανίζεται η Ελλάδα στην αυστριακή αγορά, σύμφωνα με στοιχεία κρατήσεων της TUΙ Αυστρίας για διακοπές το καλοκαίρι του 2019.

Σύμφωνα με την διευθύνουσα σύμβουλο της TUΙ Αυστρίας, κ. Lisa Weddig, η χώρα μας συνεχίζει να είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους πελάτες του τουρ οπερέιτορ με αναχώρηση από το αεροδρόμιο του Σάλτσμπουργκ, και γι’ αυτό προσφέρονται 6 πτήσεις εβδομαδιαίως: (2 στην Κρήτη, 1 στην Κω, 1 στη Ρόδο, 1 στην Κέρκυρα και 1 στην Πρέβεζα).

Υψηλή ζήτηση παρατηρείται και για την Ισπανία, ιδίως τη Μαγιόρκα, με ημερήσιες πτήσεις από το Σάλτσμπουργκ, με 3 νέες συνδέσεις φέτος μέσω Eurowings. Την πρώτη πεντάδα προορισμών συμπληρώνουν η Τουρκία, η Ιταλία και η Αίγυπτος.

Η Ελλάδα είναι επίσης πρώτος προορισμός για τους πελάτες της TUI που έχουν προβεί σε κράτηση με αναχώρηση από το Σάλτσμπουργκ, με την Κρήτη να βρίσκεται στην πρώτη θέση και να ακολουθούν η Ρόδος και η Κως, στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα των 5 κορυφαίων προορισμών τους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *