ροή ειδήσεων

Πατέρας Τοπαλούδη: Αντάλλασσαν γυμνές πόζες σε κλειστό group στο facebook



Σάλος έχει ξεσπάσει στη Ρόδο με τον πατέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη να καταγγέλλει ότι νεαροί, ντόπιοι αλλά και φοιτητές από άλλα μέρη της Ελλάδας, έχουν δημιουργήσει μια κλειστή ομάδα στο facebook στην οποία ανταλλάσσουν γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες με τις οποίες είχαν σχέση, χωρίς οι ίδιες να έχουν ιδέα.

Η ύπαρξη της ομάδας στο facebook ήταν μυστικό μεταξύ των νεαρών που αρχικά έκαναν ανταλλαγή γυμνών και ημίγυμνων φωτογραφιών των εκάστοτε κοριτσιών με τα οποία διατηρούσαν σχέση ή είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Αργότερα, όπως έγινε γνωστό, άρχισαν να στέλνουν ο ένας στον άλλον και βιντεάκια από τις σεξουαλικές επαφές τους ή από αυστηρά προσωπικές στιγμές, όπως το στριπτίζ που έκανε μία ανυποψίαστη κοπέλα στο αγόρι της.

Ο αριθμός των μελών της ομάδας αυξανόταν σιγά σιγά. Μάλιστα, είχαν προχωρήσει και σε μικροεκβιασμούς προς τα έντρομα κορίτσια από τα οποία είχαν υποκλέψει τις προσωπικές στιγμές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακόψουν τις σπουδές τους πολλά από τα θύματα και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.


Πρόκειται για κορίτσια από επαρχία αλλά και από αστικά κέντρα που είχαν μόλις αποφοιτήσει από το λύκειο και πέρασαν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *