επικαιρότητα

Απόβαση με “μελανόλευκο” τσάρτερ στη Ρόδο ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας! (photo)“Δεν ξενερώνουμε ποτέ” είναι το σύνθημα που ταιριάζει γάντι στους οπαδούς της Μαύρης Θύελλας, καθώς, αν και παίκτες, προπονητής και διοίκηση κάνουν θα λέγαμε ότι περνάει από το χέρι τους για να τους ξενερώσουν και να τους απογοητεύσουν εντελώς!


Την ώρα και ενώ λοιπόν ο… Αγαθοκλής αγρόν αγοράζει αναφορικά (και) με το αίτημα των φίλων της Καλαμάτας να ναυλώσει η ομάδα τσάρτερ για την Ρόδο και τον αγώνα μπαράζ εκεί των “μελανολεύκων” με τον τοπικό Διαγόρα αυτοί, οι οπαδοί δηλαδή της Μαύρης Θύελλας κινούνται – σύμφωνα με πληροφορίες του Sportstonoto.gr – από μόνοι τους προκειμένου να κάνουν απόβαση τον Μάιο στο νησί των Ιπποτών.

Ήδη πάντως μερικοί έχουν κλείσει εισιτήρια με το καράβι, για παν ενδεχόμενο, όπως βλέπουμε άλλωστε και στην κάτωθι φωτογραφία μας:Περισσότερα όμως απ’ αυτού σε επόμενο ρεπορτάζ μας. Στα αγωνιστικά τώρα της Καλαμάτας, σήμερα ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της και θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό για το Πάσχα και το νέο ραντεβού τους ορίστηκε την επομένη της Ανάστασης του Χριστού.

Τα προβλήματα τα γνωστά. Δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος με 4 κίτρινες Χίλγκεν, ενώ αγώνας δρόμου γίνεται πάντα για να προλάβει ο Βοσκόπουλος που υποφέρει από θλάση.

sportstonoto

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης