επικαιρότητα

Η βαλίτσα με τα 12 κιλά χασίς στο δρομολόγιο Πειραιάς-Ρόδος

Ο 22χρονος που τα μετέφερε συνελήφθη όπως και δύο ακόμη νεαροί - Αναζητείται και ένας 26χρονοςΓια κατοχή και μεταφορά περίπου δώδεκα κιλών χασίς, με σκοπό τη διακίνησή του, συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του νησιού, δυο Έλληνες ηλικίας 22 και 19 ετών, καθώς και ένας 20χρονος αλλοδαπός.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας 26χρονος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές.


Συγκεκριμένα, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος στον 22χρονο κατά την άφιξή του στο νησί με πλοίο της γραμμής Πειραιάς - Ρόδος και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μέσα σε βαλίτσα έντεκα συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11 κιλών και 926 γραμμαρίων.

Από την εξέλιξη της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 22χρονος μετέφερε τα ναρκωτικά υπό την καθοδήγηση του 26χρονου με σκοπό την παράδοσή τους σε τρίτο πρόσωπο. Άμεσα, τέθηκε σε εφαρμογή σχέδιο ελεγχόμενης παράδοσης των ουσιών και ο νεαρός συνοδεύτηκε υπό την επιτήρηση αστυνομικών σε προκαθορισμένο κατάλυμα διαμονής, όπου θα πραγματοποιούταν η παραλαβή τους.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας εμφανίστηκαν στο σημείο συνάντησης για την παραλαβή της βαλίτσας με τα ναρκωτικά ο 20χρονος, συνοδευόμενος από τον 19χρονο, οι οποίοι εντοπίσθηκαν και ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς .

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης:
Η κεφαλή της νοσηλευτικής υπηρεσίας βασιζόμενη σε λόγια των αυλικών, χωρίς
να διασταυρώσει τα λεγόμενα των "ρουφιανων της" κατηγορεί υπαλλήλους και
τους στέλνει στον ψυχίατρο συμφωνα με τα λεγόμενά της γιατι στο ΓΝΡΟΔΟΥ θα
γινεται οτι λεει αυτη και κανενας αλλος . Κι όλα αυτά για να καλύψει
σκάνδαλα των δικών παιδιών!!!
ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης