ροή ειδήσεων

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Δυσάρεστες εκπλήξεις από 12 Μαΐου!



Ο καιρός δεν λέει να δείξει ότι διανύουμε την Άνοιξη, και οδεύουμε προς τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου έκανε μια ανάρτηση που περιγράφει τον καιρό τις επόμενες ημέρες.



Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, σήμερα Πέμπτη (09/05/2019) θα σημειωθεί παροδικά αυξημένη συννεφιά, κυρίως στα δυτικά κεντρικά και τα βόρεια όπου δεν αποκλείεται το απόγευμα, κυρίως στα βόρεια, να ψιχαλίζει και να βρέξει τοπικά και για λίγο. Το βράδυ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη δεν αποκλείεται να σημειωθούν και τοπικές καταιγίδες μικρής γενικά όμως διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν λίγα σύννεφα και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι από νότιες νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις γύρω στα 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη και στα ορεινά.


Λίγα σύννεφα τοπικά αυξημένα να προβλέπονται και την Παρασκευή στην κεντρική και την Βόρεια Ελλάδα όπου κυρίως στα ορεινά δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά καλός καιρός με λίγα σύννεφα τοπικά μόνο αυξημένα. Οι άνεμοι από νότιες νοτιοδυτικές και πάλι διευθύνσεις Όχι πάνω από 3 με 4 το πολύ τοπικά έως και 5 μποφόρ.


Το Σάββατο δείχνει να κυλά με αρκετά καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας και λίγες αραιές συννεφιές στα κεντρικά κυρίως και τα βόρεια τμήματα της Ελλάδας. Πιθανότητα για τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας το μεσημέρι και το απόγευμα υπάρχει πάντως για τα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά τμήματα της χώρας. Οι άνεμοι δεν φαίνεται να ξεπερνούν τα 3 με 4 μποφόρ από διάφορες γενικά διευθύνσεις.

Άσχημα μαντάτα για τον καιρό από τις 12 Μαΐου

Όπως αναφέρει μάλιστα ο Σάκης Αρναούτογλου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία υπάρχουν ενδείξεις για αλλαγή του καιρού μετά τις 12 Μαΐου κυρίως στη δυτική κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενίσχυση των νοτιάδων που ίσως μεταφέρουν ξανά κάποια σκόνη, και μικρή, κατά τόπους μόνο, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας έως περίπου και τα μέσα του μήνα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *