ροή ειδήσεων

Σάλος από τις φωτογραφίες Πορτοσάλτε για τον «εξαφανισμένο του 2018»



Σάλος έχει προκληθεί από τις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε και που αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για τον Αλ. Τσίπρα. Δεν τον κατονομάζει εν τούτοις η αναφορά του στον «εξαφανισμένο το καλοκαίρι του 2018» παραπέμπει στον Πρωθυπουργό, τον οποίο αναζητούσαν όλοι μετά τις 15 Αυγούστου αφού ουδείς γνώριζε το μέρος που είχε επιλέξει για τις διακοπές του.

Ο Άρης Πορτοσάλτε πάντως δεν κάνει αναφορά στο πρόσωπο. Δημοσιοποιεί δύο φωτογραφίες, η μία εκ των οποίων έχει τραβηχτεί στο πίσω μέρος μιας θαλαμηγού και απεικονίζει έναν άντρα καθήμενο να απολαμβάνει τη θέα κρατώντας ένα πούρο χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του.

Η δεύτερη είαι από το εσωτερικό, κατά πάσα πιθανότητα της θαλαμηγού και συγκεκριμένα στο σαλόνι. Απεικονίζει έναν άντρα που προσομοιάζει του Αλέξη Τσίπρα χωρίς ωστόσο να είναι σαφές για ποιον πρόκειται.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος σχολιάζει ως εξής:

«Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό! Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το.. ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..».


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *