ροή ειδήσεων

Εκλογές 2019: Αχτσιόγλου, Καραμανλής και Βενιζέλος διορίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι από... λάθος



Τα ευτράπελα δεν λείπουν λίγο πριν τις εκλογές, καθώς μια υπουργός, ένας πρώην πρωθυπουργός, ένας πρώην πρόεδρος κόμματος και ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, διορίστηκαν, προφανώς από λάθος δικαστικοί αντιπρόσωποι για τις τριπλές εκλογές στις 26/5.

Και αυτό γιατί εκ των διορισθέντων είναι η… υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η οποία, ως γνωστόν, είναι νομικός . Παρ' όλα αυτά, ως υπουργός, θα έπρεπε να εξαιρείται αυτοδικαίως, συνεπώς πρόκειται λογικά για λάθος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που δεν την εξαίρεσε από τις λίστες του. Βεβαίως, πρόκειται για διαδικαστικό ζήτημα και προφανώς η υπουργός δεν θα πάει ως δικαστική αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στη Μενεμένη, όπου διορίστηκε.

Μάλιστα, κατά τις πληροφορίες του Reader.gr, από τη μη εξαίρεση, με υπαιτιότητα του ΔΣΘ, έχουν προκύψει αποφάσεις διορισμού και για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή (αναπληρωματικός στην Πιερία), για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ( διορίστηκε στον Λαγκαδά), για τον εκπρόσωπο Τύπου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά ( διορίστηκε στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης) αλλά και για τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη (αναπληρωματικός στην Ημαθία).


Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι ο κατά παράβλεψιν διορισμός της υπουργού, αλλά και των άλλων πολιτικών στελεχών, δεν είναι από τα αστεία παραλειπόμενα αυτών των εκλογών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *