ροή ειδήσεων

Έγγραφο Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ. προτρέπει Αστυνομικούς να μην υποβάλουν φορολογική δήλωση ακόμα



Δημοσιεύουμε ανάρτηση αστυνομικού: Προσοχή: Σε όλες τις Υπηρεσίες ήρθε έγγραφο από το Αρχηγείο, στο οποίο συνιστάται το Αστυνομικό Προσωπικό να μην υποβάλλει προς το παρόν φορολογική δήλωση για τα εισοδήματα του έτους 2018 εν αναμονή έκδοσης εγκυκλίου από το Υπουργείο Οικονομικών.


Το σχετικό έγγραφο:




(ΠΗΓΗ: bloko.gr)

Τι αναφέρει:


1. Σύμφωνα με τις προσφάτως ψηφισθείσες διατάξεις του αρθ. 52 του Ν.4607/2019 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ορίζεται ότι τα εφάπαξ χρηματικά ποσά που καταβλήθηκαν στο φορολογικό έτος 2018 στους δικαιούχους του άρθρου 10 έως 15 του Ν. 4575/2018 εξαιρούνται της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.


2. Κατόπιν αυτού, καθώς και σχετικής επικοινωνίας της Υπηρεσίας μας με την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Οικονομικών (ΥΠΟΙΚ), αναμένεται η έκδοση τροποποιητικής Απόφασης-Εγκυκλίου, αναφορικά με την υποβολή νέου αρχείου Φ.Μ.Υ. από την Υπηρεσία μας, σύμφωνα με τα ως άνω διαλαμβανόμενα.


3. Ως εκ τούτου και μέχρι της έκδοσης της εν λόγω Απόφασης - Εγκυκλίου του ΥΠΟΙΚ, προτείνεται η μη υποβολή Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος από το υπόχρεο προσωπικό, καθώς θα ακολουθήσει νεότερο έγγραφό μας με παροχή σχετικών οδηγιών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *