ροή ειδήσεων

Συνεχίζει (φυσικά) ο Πέτρος Ρουτζιέρης στον Διαγόρα Ρόδου!



Ο εξαιρετικός Πέτρος Ρουτζιέρης, χθες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού


Στη δουλειά στρώνονται στον Διαγόρα, μένει ο Ρουτζιέρης.


Με τη λογική πως στη βράση κολλάει το σίδερο, οι άνθρωποι του Διαγόρα θέλουν να εκμεταλλευτούν τον ενθουσιασμό που σκόρπισε η άνοδος στη Football League, όπως και το κλίμα συσπείρωσης που δημιούργησε η νικηφόρα μάχη με την Καλαμάτα, δηλώνοντας αποφασισμένοι να μη χάσουν χρόνο, να σηκώσουν άμεσα τα μανίκια και να αρχίσουν να προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν.

Η πρώτη σύσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα που αφορούν στην οργάνωση του συλλόγου και του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο, εννοείται παρουσία του επιχειρηματία Κώστα Χρυσοχοΐδη, που συνεχίζει να είναι ο μεγάλος εγγυητής για την ομαλή λειτουργία του «γηραιού».

Άμεσα θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της φετινής ομάδας, ενώ όσων αφορά στον προπονητή, οι παράγοντες του Διαγόρα θεωρούν αυτονόητη την παραμονή του Πέτρου Ρουτζιέρη, στον οποίο πιστώνουν, πέρα από την άνοδο, κάτι πολύ πιο σημαντικό.

Το γεγονός πως μία ομάδα, η οποία ξεκίνησε τη χρονιά «στραβά κι ανάποδα», κατάφερε από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Πέτρος Ρουτζιέρης να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και να μπει στις ράγες του πρωταθλητισμού.

fmtop

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *