ροή ειδήσεων

Νέο «χτύπημα»! Και υπουργός της κυβέρνησης έκανε διακοπές στο σκάφος της οικογένειας Παναγοπούλου;



Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τις διακοπές που έκανε ο πρωθυπουργός στο σκάφος της οικογένειας Παναγόπουλου το καλοκαίρι του 2018. Ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νέα αναφέρει πως στο ίδιο σκάφος πέρασε κάποιες ημέρες ξεκούρασης και υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Πώς... σκιαγραφείται η ταυτότητα του υπουργού από το εν λόγω ρεπορτάζ. Η υπόθεση προκάλεσε σφοδρή αντιπαράθεση στο πολιτικό σκηνικό αλλά και στην Βουλή. Μόλις χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την χαρακτήρισε βαθιά πολιτική υπόθεση και όχι "κουτσομπολιό".

Λίγες ημέρες μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε διακοπές στο σκάφος της οικογένειας Παναγόπουλου, κάποιες εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι, η εφημερίδα «Τα Νέα» αποκαλύπτει ότι στο ίδιο σκάφος βρέθηκε και υπουργός της κυβέρνησης.
Ποιος ήταν ο υπουργός στο σκάφος

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του «Στίγμα», λίγες ημέρες μετά τις διακοπές του πρωθυπουργού στο «Odyssey» τον Αύγουστο του 2018- που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, αλλά και άγρια κόντρα μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή– κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος βρέθηκε στο ίδιο πολυτελές σκάφος, με ευάριθμη συντροφιά, για λίγες ημέρες.


Ο Γιώργος Παπαχρήστος επισημαίνει ότι στις δηλώσεις της η Κατερίνα Παναγοπούλου- με τις οποίες επιβεβαίωσε τις διακοπές Τσίπρα στο πολυτελές σκάφος- δεν ανέφερε τίποτα για την συγκεκριμένη παράμετρο.

Σημειώνει, μάλιστα, ότι αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος υπουργός έχει φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το τελευταίο διάστημα.


«Εικάζω ότι η μη αναφορά της κυρίας Παναγοπούλου ότι είχε διαθέσει το σκάφος της και για τη “φιλοξενία” του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχέσεις του υπουργού αυτού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαρκή κρίση εξαιτίας διαφόρων επιλογών του, οι οποίες έχουν φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και διαρκώς απολογούμενη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
«Βαθιά πολιτική η συζήτηση για το σκάφος»

Υπενθυμίζεται εδώ πως χθες, στην Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο αρχηγός της ΝΔ επανήλθε στο θέμα, τονίζοντας: «Η συζήτηση για τα σκάφη δεν είναι κουτσομπολιό. Είναι βαθιά πολιτική. Οι διακοπές του πρωθυπουργού οφείλουν να είναι δημόσια γνωστές.

Αφού όπως είπατε το ζήτημα είναι ασήμαντο, γιατί δεν το δημοσιοποιήσατε; Όταν έχεις κάνει καριέρα ενοχοποιώντας τους πολιτικούς σου αντιπάλους για σχέσεις με τις ελίτ και αποκαλύπτεται ότι κάνεις πανάκριβες διακοπές λίγες βδομάδες μετά το Μάτι, πρέπει να περιμένεις και να κριθείς.


Ηθική ανωτερότητα δεν έχει εξ ορισμού καμία παράταξη. Και το ΚΚΕ ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι έχει ηθική ανωτερότητα. Η κατάρρευση του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια μεγάλη νίκη».



Πηγή: Τα Νέα

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *