επικαιρότητα

Αποθέωση της Ρόδου από τα ΜΜΕ της ΟυγγαρίαςΔημοσιογράφοι από έντυπα μεγάλης κυκλοφορίας και ηλεκτρονικά μέσα υψηλής επισκεψιμότητας της Ουγγαρίας, μετά την επίσκεψή τους στη Ρόδο, παρουσιάζουν το νησί ως τον ιδανικό προορισμό διακοπών, με τις φράσεις κοσμοπολίτικο, μυστηριώδες, μεσαιωνικό και σύγχρονο, αριστοκρατικό και παραδοσιακό.


Η Ρόδος κρύβει σε κάθε σημείο της ένα μικρό κομμάτι ευτυχίας για τον καθένα

Το press trip των Ούγγρων δημοσιογράφων διοργάνωσε η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. Αυστρίας – Ουγγαρίας – Ελβετίας και την Aegean Airlines, στο πλαίσιο προβολής και προώθησης του τουρισμού στο νησί.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο και τηλεοπτικό παραγωγό κ. Tamas Kalamar από το «Bors«, το περιοδικό με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία, 65.000 τεύχη και 104.000 επισκέπτες στην ιστοσελίδα του περιοδικού www.borsonline.hu, τον κ. Zsolt Sandor από το Origo.hu περιοδικό ποικίλης ύλης με επισκεψιμότητα 524.000 άτομα καθημερινά και 2,3 εκατομμύρια αναγνώστες τον μήνα και το οποίο απευθύνεται σε άτομα ηλικίας από 18-70 ετών, τον κ. Tamas Fencsik από το γυναικείο περιοδικό έντυπο – ηλεκτρονικό www.nlcafe.hu που απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες 18-55 ετών και έχει αναγνωσιμότητα – επισκεψιμότητα 434.000 άτομα καθημερινά – 2 εκατομμύρια αναγνώστες τον μήνα στην ιστοσελίδα του και την κα Brigitta Vajk Judakne από το τουριστικό περιοδικό www.turizmus.com με κυκλοφορία 15.000 – 20.000 τεύχη το περιοδικό και 75.000 online επισκέπτες ηλικίας 25 – 55 ετών, το οποίο απευθύνεται επίσης και σε επαγγελματίες του τουρισμού καθώς και από το on line περιοδικό Business Traveller magazine.

«Η Ρόδος κρύβει σε κάθε σημείο της ένα μικρό κομμάτι ευτυχίας για τον καθένα» αναφέρουν, προσθέτοντας ότι είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά που μπορεί κάποιος να επισκεφθεί όλο το χρόνο.

«Η Ουγγαρία αποτελεί ανερχόμενη τουριστική αγορά για τη Ρόδο. Ήδη το 2018 η τουριστική κίνηση προς το νησί παρουσίασε μία αύξηση της τάξης του 7% σε σχέση με το 2017, ενώ φέτος αναμένεται να κινηθεί ακόμα πιο δυναμικά» δήλωσε η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

Πηγή: ΕΡΤ, Δήμος Ρόδου

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης