ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Έχασε το αεροπλάνο για Αθήνα η Μαύρη Θύελλα στη Ρόδο!


Απίστευτα πράγματα συνεχίζουν στη Μαύρη Θύελλα, που παραμένει καθηλωμένη στην Ρόδου, καθώς έχασε την πτήση για Αθήνα...

Απίστευτο και όμως αληθινό! Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες και βέβαια αποκλειστικές πληροφορίες του Sportstonoto.gr η αποστολή της Καλαμάτας έχασε το αεροπλάνο (!) της γραμμής για την Αθήνα, καθώς άργησε να μεταβεί στο αεροδρόμιο της Ρόδου!

Η πτήση ήταν για σήμερα στις 9.40′ το πρωί και οι “μελανόλευκοι” έφτασαν στον αερολιμένα του “σμαραγδένιου” νησιού στις 10.30′ π.μ. Νόμιζαν λέει πως πετούσαν στις 11.30′ π.μ.

Αρχηγός αποστολής ο Γιάννης Φαββατάς (υπό την… εποπτεία πάντα του Γιάννη Χριστόπουλου), ο νέος διοικητικός “εκλεκτός” του Αγαθοκλή, το δε όνομα – σημαδιακό; – του εν λόγω πάντα αερολιμένα… Διαγόρας! Φοβερά πράγματα, ξανά. Μάλιστα, μάθαμε επίσης ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό στην ομάδα…

Τώρα η αποστολή μένει καθηλωμένη στη Ρόδο, αναζητείται γήπεδο για προπόνηση (θα τους δώσει ο Διαγόρας μάθαμε πάντα, το δικό του, στις 5 το απόγευμα) και το χειρότερο είναι πως η Καλαμάτα θα επιστρέψει την Παρασκευή, καθώς δεν υπάρχουν εισιτήρια αεροπορικά. Θα “πετάξει” αύριο στις 9.40’…ξανά το πρωί, εκτός και βρεθούν για σήμερα, Πέμπτη, το βράδυ!

Και μη χειρότερα, ξανά…

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *