ροή ειδήσεων

British Airways: Νέες αίθουσες αναμονής για το καλοκαίρι του 2019 και στη Ρόδο



Αυτό το καλοκαίρι, οι πελάτες της British Airways πρόκειται να έχουν πρόσβαση σε νέα σαλόνια συνεργατών, σε διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Η χρήση των αιθουσών αναμονής που ανήκουν σε συνεργάτες*, απευθύνεται αποκλειστικά στους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας, που ταξιδεύουν στο Club Europe και στους δικαιούχους κατόχους άλλων καρτών και αποτελεί μέρος μιας επένδυσης πολλών εκατομμυρίων λιρών από τη British Airways, με στόχο να προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα σαλόνια αναμονής ανά τον κόσμο. Οι χώροι αναμονής αυτοί, θα είναι διαθέσιμοι για τους πελάτες, που ταξιδεύουν καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2019.

Οι πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις και ταξιδεύουν από τους καλοκαιρινούς προορισμούς Θεσσαλονίκη, Πάφο, Ηράκλειο, Νταλαμάν, Όλμπια, Παλέρμο, Ρόδο και Σπλιτ θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα σαλόνια συνεργατών, όπου μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια επιλογή από τρόφιμα και ποτά, πριν από την απογείωση.

Η Carolina Martinoli, Διευθύντρια Branding και Customer Experience της British Airways, δήλωσε: «Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι, για τους πελάτες μας, να έχουν πρόσβαση σε μια αίθουσα αναμονής, πριν πετάξουν. Έχουμε επεκτείνει τις συνεργασίες μας, ώστε ακόμα περισσότεροι από τους πελάτες μας να μπορούν πλέον, όταν πετούν μαζί μας αυτό το καλοκαίρι, να απολαύσουν μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο σαλόνι, wi-fi και δωρεάν φαγητό και ποτό είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς είτε για αναψυχή».

Η British Airways ολοκλήρωσε πρόσφατα την ανακαίνιση των αίθουσών της First and Club στο σταθμό JFK Terminal 7 της Νέας Υόρκης, καθώς και άλλες βελτιώσεις στην εμπειρία του πελάτη κατά το check-in, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Περαιτέρω επενδύσεις προγραμματίζονται, με τα νέα σαλόνια της British Airways στο Σαν Φρανσίσκο, τη Γενεύη και το Γιοχάνεσμπουργκ, τα οποία πρόκειται να ανοίξουν το 2019.


Τα εγκαίνια για το σαλόνια των συνεργατών πραγματοποιούνται, καθώς η British Airways επενδύει £ 6,5 δισ. για να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών της, στα επόμενα πέντε χρόνια. Στην επένδυση συμπεριλαμβάνονται νέα αεροσκάφη, νέες καμπίνες, νέες υπηρεσίες εστίασης, νέα σαλόνια, WiFi τελευταίας τεχνολογίας καθώς και νέα δρομολόγια.

• *Οι αίθουσες αναμονής ανήκουν σε συνεργάτες και όχι στη British Airways

• Η πρόσβαση στα σαλόνια συνεργατών απευθύνεται αποκλειστικά σε πελάτες που ταξιδεύουν στο Club Europe, καθώς και σε κατόχους χρυσών και ασημένιων καρτών και μέλη του OneWorld, Emerald και Sapphire που ταξιδεύουν με τη British Airways.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *