ροή ειδήσεων

Η Θράκη στα «χέρια» των Τούρκων: Ο Έλληνας που πανηγύρισε την πρωτιά του DEB με το σήμα των Γκρίζων Λύκων – Να παρέμβει άμεσα η κυβέρνηση!



«Υπέροχο 39,87%, δεν υπάρχει άλλος φίλος για τον Τούρκο πέραν του Τούρκου, η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο», έγραψε στο Facebook ένας Έλληνας πολίτης από τη Δαρμένη του νομού Ροδόπης, αναφερόμενος στην πρωτιά του φιλοτουρκικού κόμματος ΚΙΕΦ στις εκλογικές περιφέρειες της Θράκης, σχηματίζοντας παράλληλα το σήμα των Γκρίζων Λύκων.



Η στάση του επιβεβαιώνει πως το τουρκικό προξενείο, σε απόλυτο συγχρονισμό με την Άγκυρα και το βαθύ κράτος της Τουρκίας, έχει καταφέρει να διεισδύσει σε σημαντικό βαθμό στους μουσουλμάνους της Θράκης και με σταθερά βήματα πετυχαίνει την πολυπόθητη τουρκοποίηση των Ελλήνων της περιοχής. Φυσικά, η διαχρονική ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους που τα τουρκικά σχέδια υλοποιούνται με τόση επιτυχία.

Στο προφίλ του εν λόγω προσώπου, εκτός από τους πανηγυρισμούς για την επιτυχία του DEB, παρατηρούμε αναρτήσεις με αντιχριστιανικά και αντισημητικά μηνύματα, καθώς και αναφορές στην ενίσχυση της τουρκικής στρατιωτικής ισχύος με την παραλαβή του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400.

Ο τουρκικός εθνικισμός έχει εισχωρήσει βαθιά στη συνείδηση των μουσουλμάνων της Θράκης και προμηνύει τον εξελισσόμενο αφελληνισμό των κατοίκων της ιστορικής περιοχής, γεγονός που θα ευνοήσει τα σχέδια της Άγκυρας για προσάρτηση στην Τουρκία.

Το ελληνικό κράτος καλείται να κινητοποιηθεί άμεσα και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσει την συνεχιζόμενη αύξηση του τουρκικού στοιχείου σε ελληνικό έδαφος και θέσει κάποια όρια στους φιλότουρκους που δρουν ανεξέλεγκτα στη βορειανατολική Ελλάδα. Είναι ανεπίτρεπτο να ανεχόμαστε ως λαός τον τουρκικό αλυτρωτικό εθνικισμό σε δικά μας εδάφη και να αφήνουμε αυτές τις προκλήσεις αναπάντητες.




Η πρωτιά του DEB και η σταθερή άνοδος του στους νομούς της Θράκης πρέπει να ευαισθητοποιήσει του Έλληνες πολιτικούς και να δημιουργηθεί ένα πλάνο στο οποίο θα περιορίζεται η δράση των Τούρκων και Τουρκόφιλων, και αντίθετα θα ενισχύεται ο Ελληνισμός με συχνές διαδηλώσεις, ομιλίες, κινητοποιήσεις και μηνύματα πως οι Έλληνες θα παραμείνουν Έλληνες!



Η επιθετική ρητορική του ιδρυτή του ΚΙΕΦ επανήλθε τα τελευταία χρόνια, με κύκλους του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή να επαναφέρουν ζήτημα «ανεξάρτητης δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης» κάνοντας λόγο για δήθεν δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας, τα οποία θίγονται από την ελληνική πλευρά.

Η «τουρκοποίηση» της Θράκης είναι ένα σχέδιο που εδώ και καιρό προσπαθεί να υλοποιήσει η Άγκυρα, και το ΚΙΕΦ αποτελεί το ισχυρότερο όπλο της, εκμεταλλευόμενο τις μειονοτικές ψήφους. Η σταθερή ενίσχυση του τουρκικού στοιχείου στη Θράκη και η ανοχή στην τουρκική προπαγάνδα αποτελούν ζητήματα που πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα και να αντιμετωπισθούν άμεσα από την ελληνική ηγεσία.

Θα παρέμβει η ελληνική κυβέρνηση ή θα συνεχίσει να ανέχεται την τουρκική πολιτική και πολιτισμική «εισβολή» στην ιστορικά ελληνική Θράκη;

pentapostagma
B.K.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *