ροή ειδήσεων

Με δυναμικές κινητοποιήσεις απειλούν οι εργαζόμενοι στη «EUROMEDICA»



Κορυφώνουν τον αγώνα τους, απαιτώντας οριστική λύση στα προβλήματά τους, οι εργαζόμενοι στη Γενική Κλινική Δωδεκανήσου «EUROMEDICA».
Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στη «EUROMEDICA» είναι απλήρωτοι 13 μήνες και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις τους η διοίκηση παραμένει προκλητικά αδιάφορη και αμέτοχη.
Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν πως αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στα αιτήματά τους μέχρι τις 20 Μαϊου, θα ξεκινήσουν δυναμικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:
«Παρά τις επανειλημμένες προτάσεις-παρεμβάσεις του Σωματείου Εργαζομένων της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου Euromedica για επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι – μέλη μας, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ και γενικότερα ΟΛΟΙ όσοι έχουν λόγο για την ύπαρξη αυτής της εταιρείας, παραμένουν προκλητικά ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ και ΑΜΕΤΟΧΟΙ.

Το φιλότιμο προσωπικό είναι αυτό που την «κρατάει» ακόμα σε λειτουργία, και ούτε μια στιγμή δεν άφησε τους ασθενείς χωρίς την απαιτούμενη προσοχή και φροντίδα, παρότι απλήρωτοι για πολλούς μήνες και δουλεύοντας κάτω από αντίξοες εργασιακές συνθήκες.

Ζητάμε:
1) Βελτίωση Συνθηκών Εργασίας – ΑΜΕΣΗ πρόσληψη προσωπικού
2) ΑΜΕΣΗ εξόφληση των οφειλόμενων των εργαζομένων (που έχουν φτάσει έως και 12-13 μήνες), και έγκαιρη καταβολή μισθοδοσίας, επιδομάτων και δώρων
3) Αναβάθμιση εξοπλισμού κλινικής για την ασφαλέστερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των ασθενών
Δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία στους «αρμόδιους» να μεριμνήσουν και να δώσουν επιτέλους απαντήσεις στα προβλήματα μας, καθώς και να μας ενημερώσουν για το μέλλον αυτής της εταιρείας!
Προσδοκούμε σε συνεργασία που θα βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και όχι στην μονόπλευρη καταπάτηση των βασικών εργασιακών δικαιωμάτων μας.
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ.
Εάν δεν έχουμε ανταπόκριση στα αιτήματα μας μέχρι και τις 20/05/2019, θα ξεκινήσουμε δυναμικές και επαναλαμβανόμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται για την καλοκαιρινή σεζόν που έρχεται…
ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ»

ert

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/5/19 16:06

    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ....ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΑΛ EUROMEDICA!!!!!ΠΑΛΙ ΨΕΥΤΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ!!ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΠΡΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ,ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!!ΚΑΙ Ο ΑΣΗΜΑΚΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΛΙΔΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΑ 5ΧΙΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΠΑΝΩΜΕΡΙΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/19 21:51

    Λοιπον το προγραμμα λεει΄1 μερα με πανω και καρτελες απεργιας,1 μερα συμπαρασταση του ΕΚΡοδου,μια μερα; υποσχεσεις οτι θα εξοφληθουν την επομενη ....10ετια και μετα ως συνηθως ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις μαυρες εργασιες με σημαιοφορο την γιαγια διευθυνουσα!!!!Στο ιδιο εργο θεατες σε ενα θεατρο του παραλογου!!!ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!!!ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *