ροή ειδήσεων

Κλείνει η Θύρα 4 στη Ρόδο…



Κεραυνός εν αιθρία για τις ομάδες του Διαγόρας και του Α.Σ. Ρόδος που χρησιμοποιούν ως έδρα στις επίσημες υποχρεώσεις τους το δημοτικό στάδιο της πόλης, το «λουκέτο» της θύρας 4!

Στη θύρα 4 (από το ρολόι έως και την Κακιά ‘’Σκάλα’’) μπήκε… λουκέτο καθώς η εξέδρα κρίθηκε ακατάλληλη και επικίνδυνη για φιλάθλους και διερχόμενους (δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε Πέμπτη στην οδό Βύρωνος πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια λαϊκή αγορά) λόγω στατικότητας, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας ”Δημοκρατικής”.

Το 2017 προκλήθηκε ρωγμή και παρουσιάστηκε κλίση στην εξέδρα και με την πάροδο του χρόνου, η κατάσταση επιδεινώθηκε με συνέπεια σήμερα η εξέδρα να θεωρείται άκρως επικίνδυνη. Η ”Δημοκρατική” επικοινώνησε με την Διεύθυνση Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου του Υπουργείου Πολιτισμού, η οποία επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι η θύρα 4 κλείνει μέχρι… νεωτέρας.

Ο προϊστάμενος της υπηρεσίας κ. Γιώργος Καρυδάκης, ξεκαθάρισε ότι το δημοτικό στάδιο που έχει χαρακτηριστεί μνημείο υπάγεται στην υψηλή εποπτεία της Διεύθυνσης Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου του Υπουργείου Πολιτισμού, ωστόσο, η ιδιοκτησία του ανήκει στην Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων του Δήμου Ρόδου η οποία είναι η αρμόδια για την συντήρησή του.

Ο κ. Καρυδάκης καυτηρίασε την αδιαφορία των αρμοδίων για την συντήρηση του δημοτικού σταδίου, το οποίο χαρακτήρισε… κόσμημα για το νησί μας. Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η θύρα 4 του δημοτικού σταδίου θα παραμείνει κλειστή για όλη την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, ίσως και περισσότερο, καθώς θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για την αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο κ. Γιώργος Καρυδάκης αποκάλυψε ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα θα εκπονηθεί η μελέτη, θα εκτιμηθεί ο προϋπολογισμός του έργου και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η δημοπράτηση για την αποκατάσταση της εξέδρας, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι σίγουρα η θύρα 4 θα είναι κλειστή για όλη την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

sportstonoto

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/6/19 20:41

    ΕΥΣΙ Κ ΑΛΛΟΩΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/6/19 22:15

    ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΑΜΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/6/19 09:27

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΑΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ? ΟΘΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟ Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ Κ ΑΥΤΗ ΓΕΜΙΖΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΝΑ Κ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΝΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *