ροή ειδήσεων

Νέο κρούσμα κλοπής εκκλησίας στην Ρόδο



Συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε χρήματα και τιμαλφή από Ιερό Ναό στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr , την 17η Ιουνίου 2019 καταγγέλθηκε προφορικά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από τον εφημέριο του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Σταύρο Μαραβέλια, ότι άγνωστος διέρρηξε την εκκλησία που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Μαραθώνος και Κωνσταντινουπόλεως στο Ροδίνι, παραβιάζοντας την πλαϊνή είσοδο.

Στην συνέχεια ερεύνησε τον χώρο του ναού, αφαίρεσε συσκευή που συνδέεται με το καταγραφικό μηχάνημα εσωτερικής παρακολούθησης, παραβίασε με κατσαβίδι το παγκάρι και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των είκοσι ευρώ περίπου σε κέρματα και από ένα ντουλάπι αφαίρεσε σταυρούς και αλυσίδες.

Κατόπιν αναζητήσεων ο δράστης εντοπίστηκε στην πόλη της Ρόδου, προσήχθη και συνελήφθη.

Απολογούμενος υποστήριξε ότι περνούσε από τον ιερό ναό και μπήκε μέσα προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από τον ιερέα. Χτύπησε την πόρτα και δεν του άνοιξε κανείς και εν συνεχεία μπήκε μέσα, πήγε στο παγκάρι πήρε τα κέρματα και αφαίρεσε σταυρούς που βρήκε σε ένα ντουλάπι. Ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να ελέγξει την εξάρτησή του από την ηρωίνη και ότι χρησιμοποίησε κλοπιμαία για να αγοράσει την δόση του.

orthodoxianewsagency

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *