επικαιρότητα

DER Touristik: Η Ελλάδα στις πρώτες επιλογές των Γερμανών - Ποιοι είναι οι top προορισμοίΗ Ελλάδα, η Τουρκία, η Μαγιόρκα, η Βουλγαρία και η Αίγυπτος είναι οι πιο διαδεδομένες επιλογές προορισμού των πελατών του γερμανού τουρ οπερέιτορ DER Touristik για αυτό το καλοκαίρι, όπως αναφέρει ο οργανισμός.

Ο τουρ οπερέιτορ επισημαίνει ότι συνεχίζουν να υπάρχουν διαθεσιμότητες σε όλους τους προορισμούς, ακόμα και στους πιο ελκυστικούς.

Στην Ελλάδα οι πιο περιζήτητοι προορισμοί είναι η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως.

Ο DER Touristik λειτουργεί δύο ξενοδοχεία στη Ρόδο, το lti Asterias Beach Resort και το the lti Amada Colossos Resort με υψηλό επίπεδο ικανοποίησης επισκεπτών και αξιολόγηση στη γερμανική πλατφόρμα Holidaycheck της τάξης του 95% και 91% αντίστοιχα.

Το lti Amada Colossos Resort ανακαινίστηκε το χειμώνα και ικανοποιεί ποικιλία ενδιαφερόντων των τουριστών με ειδικές περιοχές για οικογένειες και αποκλειστικά για ενήλικες.

Το lti Asterias Beach Resort άνοιξε εκ νέου το Μάιο του 2019 και είναι το πρώτο ξενοδοχείο lti στον κόσμο που εφαρμόζει πλήρως το νέο κόνσεπτ του brand, εστιάζοντας στη διασκέδαση, την ξεκούραση και τη γυμναστική.

TornosNews.gr

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Ήθελα να μάθω αφού η προκήρυξη 3Κ/2018 έχει δια Νόμου εξαιρεθεί από τις οποιαδήποτε εκλογές, ώστε μέσα σε ένα τρίμηνο μέχρι 10/09/2019, οι διορισμένοι να είναι στις θέσεις τους κανονικά, ο Δήμος έχει ορκίσει μόνο τους 30 οι οποίοι εργάζονται από τις αρχές του μήνα, έχουν τους υπόλοιπους σε αναμονή;

M M S

M M S
Αναγνώστης: Γι αυτό έχει κάτι κάνεις να πει;;;;;.....προάγει πολιτισμό;;;;;καθαριότητα;;;;;; υπηρεσίες στον πολίτη;;;;;;; Η αυθερεσια σε όλο της το μεγαλείο.....τα σχόλια δικά σας....περιμένω αν ιδρώσει το αυτί κανενός....

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης