επικαιρότητα

Atlantica: Ολοκληρώθηκε η συμφωνία πώλησης του Νοτίου τμήματος ΑφάντουΣτο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας, ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη τελευταία προσθήκη. Πρόκειται για μια συμφωνία αξιοποίησης του Νοτίου τμήματος Αφάντου στη Ρόδο.

Η υπογεγραμμένη συμφωνία περιλαμβάνει τρία νέα υψηλής ποιότητας θέρετρα διακοπών και ένα τουριστικό χωριό με 20 ανεξάρτητες κατοικίες συμφερόντων της οικογενείας Νικολαΐδη - όμιλος ATLANTICA HOTELS & RESORTS- με προϋπολογισμό που ανέρχεται στο ποσό των 150 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο της Τ.Ν. Aegean Sun Investment Ltd.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών υπογράφηκε η σύμβαση πώλησης (SPA) για το Golf – Βόρειο Αφάντου μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και M.A. Angeliades Inc, ενώ το οικονομικό κλείσιμο της συναλλαγής, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Μέσα από τα χρόνια εμπειρίας του ομίλου, όροι όπως προσωπική εξυπηρέτηση, προσοχή στην λεπτομέρεια και η φιλική ατμόσφαιρα έχουν γίνει συνώνυμες με την Atlantica. Με πλούσια εμπειρία και μια αξιοζήλευτη φήμη για την ποιότητα των υπηρεσιών της, ο όμιλος Atlantica, όπου και αν έχει ξενοδοχεία, εγγυάται την ικανοποίηση των πελατών.

Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts, είναι η μοναδική Κυπριακή Ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο της TUI Group, όπου δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο με σύνολο 50 ξενοδοχειακών μονάδων.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: όσα κουπονια σουπερ μαρκετ και να παρει κανεις, το εκτρωμα του μανδρακιου με τους λουκουμαδες δεν είναι χριστουγεννιάτικο χωριό

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά