Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

  ροή ειδήσεων

Ανακοινώνεται η παραμονή του Κολοσσού στην Basket League



Ο Κολοσσός Ρόδου θα παραμείνει στην Basket League παίρνοντας τη θέση του Χολαργού που αύριο (1/7) θα κάνει τη σχετική ανακοίνωση. Απογοήτευση στο Λαύριο.

Η ΚΑΕ Χολαργός ενημέρωσε επισήμως στις 24/6 πως συζητάει το ενδεχόμενο παραχώρησης της θέσης του στην Basket League, ολοκληρώνοντας τις επαφές με τις ενδιαφερόμενες ομάδες ώστε να αντικαταστήσουν την ομάδα των βορείων προαστίων.

Το Λαύριο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι για την εξαγορά της θέσης όμως ο Κολοσσός είναι εκείνος που θα παραμείνει στην Basket League, μολονότι υποβιβάστηκε στην Α2 ως τελευταίος στην κατάταξη.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν τις λεπτομέρειες το προηγούμενο διάστημα κι αύριο (1/7) αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία που θα κρατήσει τους Ροδίτες στην κατηγορία.

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι του Λαυρίου εκφράζουν την απογοήτευσή τους για τις τελευταίες εξελίξεις ενώ είναι ενδεικτικό το μήνυμα του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Ψαρράκη στα social media: «Δεν ξέρω αν πρέπει να στεναχωρηθώ ή να χαρώ. Σίγουρα όμως λυπάμαι που ασχολήθηκα…».


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *