ροή ειδήσεων

Ρόδος: «Με βίασε στην παραλία και μετά με πήγε στο ΑΤΜ να τον πληρώσω»



Στην Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Ρόδου οδηγούνται δύο νεαροί ηλικίας 27 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία και βιασμό! Μία 19χρονη Νορβηγίδα ήταν αυτή που τους κατήγγειλε, το μεσημέρι της 24ης Ιουλίου.

Η καταγγέλλουσα ισχυρίστηκε στις Λιμενικές Αρχές της Ρόδου, ότι γνώρισε τους δύο δράστες σε νυχτερινό κλαμπ σε κεντρικό σημείο του νησιού και ότι ο 23χρονος την οδήγησε στην παραλία κοντά στην περιοχή που διασκέδαζαν, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Εκεί ο 23χρονος προχώρησε σε συνουσία μαζί της, χωρίς τη θέλησή της και στη συνέχεια την οδήγησε, μαζί με τον συγκατηγορούμενό του στο ATM της περιοχής, προκειμένου να προβεί σε ανάληψη χρημάτων και να τον πληρώσει για το σεξ που της έκανε!

Μετά από έρευνες των λιμενικών οργάνων οι δύο φερόμενοι ως δράστες, συνελήφθησαν στο Φαληράκι της Ρόδου όπου διασκέδαζαν σε άλλο νυχτερινό κλαμπ και οδηγήθηκαν σε προανάκριση. Και οι δύο αρνήθηκαν κατηγορηματικά τις σε βάρος τους κατηγορίες.


Τι υποστήριξε ο 23χρονος κατηγορούμενος


Ειδικότερα, ο 23χρονος, αλβανικής καταγωγής, ισχυρίστηκε ότι δεν προέβη σε καμία πράξη βίας ή απειλή βίας εις βάρος της 19χρονης Νορβηγίδας. Υποστήριξε ότι έκαναν σεξ με την πλήρη συγκατάθεσή της, αν και οι δύο είχαν καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ και πως μετά τη συνεύρεσή τους, την οδήγησε στην παρέα της που την περίμεναν και ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε πως της συνέβη κάτι άσχημο. Αντιθέτως, ήταν ευδιάθετη και τον αποχαιρέτισε με ένα φιλί στο στόμα. Ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν την οδήγησε στο ΑΤΜ και πως ουδέποτε της ζήτησε χρήματα για τις "υπηρεσίες" του, καθώς και ότι ο συγκατηγορούμενός του μίλησε ελάχιστα μαζί της και μάλιστα ενώπιον πλήθους κόσμου μπροστά στο κλαμπ.
Η δικηγόρος των νεαρών στο star.gr: Η Νορβηγίδα θέλει να εισπράξει την ταξιδιωτική ασφάλιση

Η συνήγορος υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων κ. Κρικοπούλου Μαρία, δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω, δήλωσε στο star.gr ότι οι εντολείς της γνώρισαν τυχαία την κοπέλα με την οποία συνδιασκέδαζαν και μετά από πρόταση του 23χρονου, η κοπέλα πήγε με τη θέλησή της, στην παραλία για να κάνει σε σεξ με τον νεαρό.


Η συνήγορος υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων. κ. Κρικοπούλου Μαρία

Στην παραλία υπήρχε κι ένα άλλο ζευγάρι που τους είδε και πως αν η κοπέλα βρισκόταν σε κίνδυνο είχε τη δυνατότητα να φωνάξει για βοήθεια και να προστρέξουν να τη βοηθήσουν ή να καλέσουν την Αστυνομία.

Επίσης, η ίδια κρατούσε το κινητό της και θα μπορούσε κάλλιστα να καλέσει τους φίλους της να την βοηθήσουν.

Ακόμη, η ιατροδικαστική έκθεση στην οποία υποβλήθηκε η νεαρή κοπέλα μετά από εντολή της Ανακρίτριας, απέδειξε ότι αυτή δεν είχε κακώσεις στο σώμα της και στο κόλπο της που να αποδεικνύουν την άσκηση βίας.

Δήλωσε επίσης ότι υπέβαλε αίτημα ώστε να προσκομιστούν τα καταγραφικά από τις κάμερες των νυχτερινών μαγαζιών όπου διασκέδαζαν οι νεαροί, ώστε να προκύψει ότι η νεαρή κοπέλα πήγε με τη θέλησή της με τον εντολέα της και πως ότι η έγκληση της Νορβηγίδας σε βάρος των εντολέων της είναι προσχηματική, προκειμένου να εισπράξει την ταξιδιωτική ασφάλιση η οποία καλύπτει το οποιοδήποτε συμβάν στο ταξίδι της. Επιφυλάχθηκε δε πως θα ασκήσει μήνυση σε βάρος της αλλοδαπής για ψευδή καταμήνυση.

Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *