επικαιρότητα

Cruisecritic Awards: Η Ρόδος στους 5 καλύτερους προορισμούς κρουαζιέρας στην Α. ΜεσόγειοH Ρόδος είναι στους 5 καλύτερους προορισμούς κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο για το 2019, σύμφωνα με τα βραβεία Choice Destination Awards που ανακοίνωσε η βρετανική ιστοσελίδα κρατήσεων κρουαζιέρας, cruisecritic.co.uk, βάσει της εμπειρίας που είχαν οι τουρίστες-χρήστες της πλατφόρμας από ταξίδια τους την περασμένη χρονιά.

Συγκεκριμένα, τα καλύτερα λιμάνια στην Ανατολική Μεσόγειο είναι τα ακόλουθα: Βενετία, Κοτορ, Ντουμπρόβνικ, Σπλιτ και Ρόδος.

Το Avignon, στην Προβηγγία της Γαλλίας, αναδείχθηκεως ο δημοφιλέστερος προορισμός κρουαζιέρας στον κόσμο αλλά και ο καλύτερος προορισμός κρουαζιέρας ποταμού στην Ευρώπη για το 2019, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από την παγκόσμια κοινότητα ταξιδιωτών της πλατφόρμας.

Ως καλύτερη εταιρία κρουαζιέρας μεγάλων πλοίων στην Α. Μεσόγειο αναδείχθηκε η Celebrity Cruises και μικρών πλοίων η Star Clippers.


TornosNews.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά